首页
登录
职称英语
[originaltext] (19)Some people say if kids didn’t have to go to school, they’
[originaltext] (19)Some people say if kids didn’t have to go to school, they’
游客
2024-01-23
76
管理
问题
(19)Some people say if kids didn’t have to go to school, they’d all be out in the streets. My reply is no. They wouldn’t. First, even if schools stayed just the way they are, children would spend at least some time there. Because that’s where they would be likely to find friends. Second, schools wouldn’t stay the way they are. They’d get better. Because we would have to start making them what they ought to be right now. (20)Last, if we stirred up our brains and gave children a little help, those who did not want to go to school, could find other things to do—things many children now do during their holidays.
(21)There is something easier we could do. We need to get kids out of the school buildings, give them more chance to learn about the world at first hand. In Philadelphia and Portland Oregon, plans are being drawn up for public schools that won’t have any school buildings at all. That will take the students out into the city and help them to use it and its people as a resource. In other words, students, perhaps in groups, perhaps independently, will go to libraries, museums, exhibitions, courtrooms, radio and TV stations, meetings, businesses and laboratories to learn about their world and society at first hand. A small private school in Washington is already doing this. It makes sense. We need more of it.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What are some people worried about according to the speaker?
20. What does the speaker think we could do for kids who dislike school?
21. What does the speaker say is the easier thing we could do?
选项
A、If kids did not like school, real learning would not take place.
B、If not forced to go to school, kids would be out in the streets.
C、If schools stayed the way they are, parents were sure to protest.
D、If teaching failed to improve, kids would stay away from school.
答案
B
解析
浏览四个选项,从选项中的kids,like school,parents,teaching,stay away from school等词可推测,此题与儿童上学情况有关。题干问的是根据说话人所说的内容可知,人们在担心什么。短文开头提到,有些人说,如果孩子们不需要去学校,他们就会满大街跑。由此可知,答案为B。A项(如果孩子们不喜欢学校,就不能真正学到东西)、C项(如果学校发展停滞,家长一定会抗议)和D项(如果教学水平没有提高,孩子们就不会去学校)在短文中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388149.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
[originaltext]FourgunmenhavebeenkilledastheIndianmilitaryhindered
[originaltext]FourgunmenhavebeenkilledastheIndianmilitaryhindered
[originaltext]AcourtintheUnitedStateshasruledthatthehamburgercha
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ThomasTommyCarterisaplantscientistinNorthCarolinaHe
[originaltext]ThomasTommyCarterisaplantscientistinNorthCarolinaHe
[originaltext]ThomasTommyCarterisaplantscientistinNorthCarolinaHe
随机试题
Withaneighty-hourweekandlittleenjoyment,lifeshouldhavebeenverytediou
Specialwordsusedintechnicaldiscussion______.[br]Theauthor’smainpurpos
温泉的水温、流动时产生的机械冲击作用和水中所含丰富的矿物质成分使其具有了独特的保健功效。泡温泉不仅可以放松身心、消除疲劳、松弛神经、缓解压力,还可润滑肌
在《商业与政府的相互关系》一书中指出物品的价值取决于需要的强度和物品的稀缺性的是
A.头痛、腰痛、眼眶痛 B.高热、惊厥、休克、呼吸衰竭 C.心悸、气促、相对
常加入聚乙烯醇、聚乙二醇等黏度调节剂的是A.眼用溶液剂B.胶体输液C.脂肪乳输液
AFP阳性时,对下列哪一种疾病最有诊断意义?()A.慢性活动性肝炎 B.肝转
医疗机构未拟定临床用血计划或者一年内未对计划实施情况进行评估和考核的法律责任说法
一般而言,与发行普通股相比,发行优先股的特点有()。A.可以增加公司的财务杠杆效
适于广场、公园、体育场、大型建筑工地、露天煤矿、机场等大面积照明的电光源是(
最新回复
(
0
)