首页
登录
职称英语
[originaltext] Before there was the written word, there was the language of d
[originaltext] Before there was the written word, there was the language of d
游客
2024-01-23
72
管理
问题
Before there was the written word, there was the language of dance. Dance expresses love and hate, joy and sorrow, life and death, and everything else in between.(22)Dance in America is everywhere. We dance from Florida to Alaska, from horizon to horizon and coast to coast. We dance at weddings, birthdays, office parties or just to fill the time. “I adore dancing,” says Lester Bridges, the owner of a dance studio in a small town in Iowa. “I can’t imagine doing anything else with my life.” Bridges runs dance classes for all ages. “Teaching dance is wonderful.(23)My older students say it makes them feel young. It’s marvellous to watch them. For many of them, it’s a way of meeting people and having a social life.” So why do we dance?(24)“I can tell you about one young couple,” says Bridges. “They arrive at the class in a bad mood and they leave with a smile. Dancing seems to change their mood completely.”
So, do we dance in order to make ourselves feel better, calmer, healthier? (25)Andrea Hillie, a dance teacher says, “Dance, like the rhythm of a beating heart, is life. Even after all these years, I want to get better and better. I keep practicing even when I’m exhausted. I find it hard to stop. Dancing reminds me I’m alive.”
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What does the passage say about dance in America?
23. What do we know about Lester Bridges’ dance studio?
24. What happened to the young couple after they attended Lester Bridges’ class?
25. What did Andrea Hillie say about dance?
选项
A、It is fun.
B、It is life.
C、It is exhausting.
D、It is rhythmical.
答案
B
解析
浏览四个选项,从选项中的fun,exhausting,rhythmical等形容词可推测,此题与某人对某事的评价有关。题干问的是安德里亚·希礼对舞蹈的看法是什么。短文最后提到,舞蹈老师安德里亚·希礼认为舞蹈就像心脏跳动的节奏一样,是生命,故答案为B。A项(舞蹈很有趣)、C项(舞蹈很累人)和D项(舞蹈很有节奏感)在短文中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388145.html
相关试题推荐
[originaltext]TouriststakingaholidayintheIndonesianislandofBaliarefa
[originaltext]Anaveragepersonconsumes144pintsofmilkayear,but40%oft
[originaltext]Anaveragepersonconsumes144pintsofmilkayear,but40%oft
[originaltext]Anaveragepersonconsumes144pintsofmilkayear,but40%oft
[originaltext]Anendangeredspeciesofwhaleisexperiencingasmall-babyboom
[originaltext]TouriststakingaholidayintheIndonesianislandofBaliarefa
[originaltext]TouriststakingaholidayintheIndonesianislandofBaliarefa
[originaltext]ThankstotheInternationalSpaceStation,weknowquiteabitab
[originaltext]ThankstotheInternationalSpaceStation,weknowquiteabitab
[originaltext]Goodmorning.Today,Iwouldliketotalktoyouaboutmycharity
随机试题
Shewasstandingoutsideinthesnow,______withcold.A、spinningB、shiveringC、s
IwassofamiliarwithherthatIrecognizedhervoice________Ipickeduptheph
女性,33岁,恶心,呕吐,体重下降半年。查体:血压90/60mmHg,皮肤色泽黑
A.胃大部切除术 B.全胃切除术 C.胃肠吻合术 D.胃大部切除术加淋巴结
教育目的的制定要考虑哪些客观条件()A.生产力和科技发展水平 B.一定社会
2019年5月,全国12358价格监管平台受理价格举报、投诉、咨询共计37576
A.EDTA盐B.枸橼酸钠C.草酸盐D.双草酸盐E.肝素不适用于凝血象检查和血小
小儿急性喉炎的临床表现除外A.好发在冬春季节 B.犬吠样咳 C.呼气性呼吸困
A和B两个码头分别位于一条河的上下游,甲船从A码头到B码头需要4天,从B码头返回
下列食物消化产物中,经小肠黏膜绒毛中毛细淋巴管吸收的是( )。A.各种氨基酸及
最新回复
(
0
)