首页
登录
职称英语
[originaltext]The founder of Facebook Mark Zuckerberg has announced the birth o
[originaltext]The founder of Facebook Mark Zuckerberg has announced the birth o
游客
2024-01-23
70
管理
问题
The founder of Facebook Mark Zuckerberg has announced the birth of his first child, a girl called Max, and he has vowed to donate most of his fortune to make the world a better place for her to grow up in. Our Los Angeles correspondent David Lee looks at who might be the recipients of his fortune. “They are going to direct into education, and into equality. We don’t know precisely where that money is gonna go initially. What is particularly interesting is that he seems to be separating this effort from Facebook. Some of his previous initiatives have been about connecting the Internet and improving perhaps Facebook’s user base. There seems to be a very clear gap here between Mark Zuckerberg’s personal desire to spend money on these things and what Facebook, the business, will be doing in charitable ways.”
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What decision has Zuckerberg made after the baby’s birth?
4. What is particularly interesting about Zuckerberg?
选项
A、He will build a new world.
B、He will donate all of his fortune.
C、He will separate his effort from Facebook.
D、He will leave Facebook.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3387774.html
相关试题推荐
[originaltext](5)Almostallcompaniesrecognizetheimportanceofinnovati
[originaltext](3)Bigfast-foodchainsinNewYorkCityhavestartedtoobe
[originaltext](1)TheInternationalLaborOrganizationsaysthenumberofp
[originaltext](5)UnderthelawinMassachusetts,tobaccocompanieshaveto
[originaltext](5)UnderthelawinMassachusetts,tobaccocompanieshaveto
[originaltext]Youprobablythinkcollegestudentsareexpertsatsleeping,(
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
随机试题
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
DistanceLearninginBritainIntimesofinflation,
Personalityistoalargeextentinherent—A-typeparentsusuallybringabo
用人单位濒临破产进行法定整顿期间或者生产经营状况发生严重困难,确需裁减人员的,应
制炭后产生止血作用的药物是A.藕节B.地榆C.棕榈D.荷叶E.以上均不是
在家庭社会工作介入阶段,社会工作者扮演的()角色是指社会工作者在了解受助家庭成
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
下列关于甄选的主要方法,属于心理测试的是()。A.能力测试 B.人格测试
在现代市场经济中,财政政策的功能包括()。A.导向功能 B.协调功能 C.
人机系统可分为机械化、半机械化的人机系统和全自动化控制的人机系统两类。在机械化、
最新回复
(
0
)