首页
登录
职称英语
[originaltext] (5)A new study says the speed and severity of climate change
[originaltext] (5)A new study says the speed and severity of climate change
游客
2024-01-23
77
管理
问题
(5)A new study says the speed and severity of climate change could cause major damage to small African farms. These farmers are already struggling to deal with the effects of climate change. The study was released at the African green revolution forum in Addis Ababa. It is called the African Agriculture Status Report.
(6)Small-scale farmers are the major support for African agriculture. About 70-percent of the rural populations in sub-Saharan Africa are small-scale farmers. They produce about 80-percent of the food need in Africa.
About 90-precent of these farms are rain-fed, which means that they depend on the weather. Weather is rainfall. Weather is drought Weather is an increase in temperature. They are more exposed to these climate effects than any other part of the world. On top of that most of them use their own labor or family labor. They are not mechanized.
The report says farmers in sub-Saharan Africa are also dealing with rising temperatures. This major rise in temperature brings a lot of issues to Africa food security. (7)It is going to affect reduction in yield, increase invulnerability to harmful insects and diseases that will kill most of the domestic animals.
5. What will cause serious damage to small African farms?
6. What do we learn about African agriculture from the news report?
7. What will rising temperatures affect the farmers’ life?
选项
A、It will affect increase in yield.
B、It will kill most of the domestic animals.
C、It will reduce many harmful insects.
D、It will affect food security.
答案
B
解析
新闻末尾提到,气温的大幅度升高会使家畜更容易受到害虫和疾病的困扰,导致大多数牲畜死亡,故B正确。气温的大幅度升高将给非洲粮食安全带来很多问题,将导致产量降低,A“它会导致产量增高”与新闻内容相反。气温的大幅度升高会增多虫害,而不会“减少害虫”,故C错误。D“会影响食品安全”未在新闻中提到。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3386538.html
相关试题推荐
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
随机试题
Whereistheconversationtakingplace?[br][originaltext]W:Well,lookatthe
Afterits(1)tothe(2)in2001,Chinahastakenstepstowardsopeningupi
Itmaycomeasasurprisetomanyanexhaustedmotherorfather—butthi
WorkingtoImprovetheConditionsofEvergladesNationalParkA)Whenma
【教学过程】 环节一:导入新课 运用图片导入法,展示亚热带常绿硬叶林的图片,让学生介绍硬叶林的特点,引出造成这种植被特征的形成与气候息息相关,进而导入新
进行腹式呼吸训练时,呼气与吸气的时间比例大致为( )。A.0.8:1 B.1
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
以下关于封闭式基金的陈述,正确的有()。A:价格与净值同比例下降时,折价率也下降
毛状白斑好发生在A.舌背 B.舌尖 C.舌缘 D.舌根 E.口底
防水混凝土拌合物应采用机械搅拌,搅拌时间不宜小于()min。A.1 B.
最新回复
(
0
)