首页
登录
职称英语
[originaltext] Got a smart phone? Never lose your hotel key, or even have to
[originaltext] Got a smart phone? Never lose your hotel key, or even have to
游客
2024-01-23
63
管理
问题
Got a smart phone? Never lose your hotel key, or even have to stop at the registration desk, again. That’s the vision of a hotel chain that plans to send digital keys to guests’ phone via an app instead of making them check in and get the traditional plastic swipe cards. Arriving guests could get around the front desk and go straight to their rooms. Starwood Hotels & Resorts, which owns more than 1,150 hotels in nearly 100 countries, plans to install the system in the next three months at two of its hotels in the U.S.A. If all goes well, the company says it could have the feature in all of its hotels by next year. A spokeswoman said the app will initially be compatible with recent iPhone models and newer Android phones. The app will use Bluetooth technology to unlock the room with a tap.
1. What is the main advantage of the digital key?
2. How many hotels will have the system in the next three months?
选项
A、Guests can pay without going to the front desk.
B、Guests can go direct to their rooms.
C、Guests can check out any time.
D、Guests can make room reservations.
答案
B
解析
录音提到一家连锁酒店打算使用一款应用程序(app)给顾客发送数字钥匙,顾客因此无需办理入住手续,可以绕过前台直接入住房间。B“顾客可以直接入住房间”是这种数字钥匙的主要优点,为答案,其中的go direct对应录音中的go straight。录音没有提及付款、退房和预订房间的相关内容,因此A、C和D不正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3386316.html
相关试题推荐
[originaltext]W:I’msorry,[8]butyouareonthelibrarychecklistM:Whatdoe
[originaltext]W:I’msorry,[8]butyouareonthelibrarychecklistM:Whatdoe
[originaltext]EducationexpertssayAfrica’sgrowinghighereducationsyste
[originaltext]EducationexpertssayAfrica’sgrowinghighereducationsyste
[originaltext]Today,around5.5trillioncigarettesareproducedeveryyear
[originaltext]Today,around5.5trillioncigarettesareproducedeveryyear
[originaltext][23]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.
[originaltext]Iamnotonlyapainter,butastudentofart.Sometimes,Id
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
随机试题
•Youwillhearanotherfiverecordings.•Foreachrecording,decidewho
Haveyou(noticed)hercoat(iswet)?She(mustbe)caught(in)therain.A、notic
Certainconstellationshaveaparticularmeaningforthosepeoplewhichhaveab
Hisexdeliberatelyruinedhisplanforanewresidence,whichmadehimsomadt
设想用以下的方式来教授孩子关于花的结构:在黑板上画一株植物,标明其各个部分:雄蕊
共用题干 EbolaOutbreak1.Youarelikelyaw
某写字楼年净收益为420万元,未来三年内仍然维持该水平,预计三年后该写字楼为现在
共用题干 某企业正在考虑某设备的技术改造问题,该设备的原始价值K0=16000
某工程竣工验收阶段,承包人于4月6日向监理人递交了竣工验收申请报告,监理
男,19岁。咽痛、发热伴咳嗽2周,眼睑水肿伴肉眼血尿3天。查体:BP150/1
最新回复
(
0
)