首页
登录
职称英语
[originaltext] (1)Just because a toy’s packaging says it’s educational doesn
[originaltext] (1)Just because a toy’s packaging says it’s educational doesn
游客
2024-01-23
92
管理
问题
(1)Just because a toy’s packaging says it’s educational doesn’t make it so. That’s the finding from a new study in JAMA Pediatrics that found some toys being marketed as language promoters got in the way of learning.
Research shows that for kids to understand, speak and eventually read or write a language, they need to hear it—lots of it. And it’s never too early for parents and caregivers to get talking. That explains the booming industry in talking electronic toys that claim to help kids learn language. (2)The study focused on roughly two-dozen children between the ages of 10 and 16 months old. Researchers outfitted them with little microphones tucked into special vests or shirts that could record the infants playing at home with Mom or Dad.
1. What’s the finding of the new study in JAMA Pediatrics?
2. How many children does the research focus on?
选项
A、Some toys’ packages are harmful to kid’s health.
B、The toys labeling as language promoters don’t work.
C、It is necessary for kids to speak early.
D、Some special microphones are introduced.
答案
B
解析
新闻开头提到,包装上说有教育功能的(educational)并不能真正让玩具有教育意义(doesn’t make it so),意下之义即一些标榜有教育意义的玩具实际上并不能做到这一点,故B正确。A“一些玩具的包装对小孩的健康有害”利用package一词作干扰,并没有实质根据。C“有必要让孩子尽快多说话很有必要”符合事实,但并非研究的发现。D中的microphones具有干扰性,因为录音最后提到研究人员把小麦克风塞进特殊背心或衬衫,用于记录,但这只是研究的过程,并不是研究发现的成果。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3386149.html
相关试题推荐
[originaltext]Acommonchallengeformanyteachersiskeepingtheirstudents
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext]M:Goodmorning,DoctorAlbert.W:Goodmorning.MayIhaveyour
[originaltext]M:Goodmorning,DoctorAlbert.W:Goodmorning.MayIhaveyour
[originaltext]M:Goodmorning,DoctorAlbert.W:Goodmorning.MayIhaveyour
[originaltext]W:Goodafternoon,sir!IsthereanythingIcandoforyou?M:Ye
[originaltext]W:Goodafternoon,sir!IsthereanythingIcandoforyou?M:Ye
[originaltext]W:Goodafternoon,sir!IsthereanythingIcandoforyou?M:Ye
[originaltext]Thissummer,thelatestversionofGoogle’sself-drivingcarwill
[originaltext]Thissummer,thelatestversionofGoogle’sself-drivingcarwill
随机试题
Physicalfitnesscanhelpyoutolivelonger,feel【11】andsolvelife’sprobl
[originaltext]W:DrManning,doyouhaveafewminutes?I’dliketoaskyouabo
【B1】[br]【B6】And→But本题考查逻辑关系。根据上下文判断,这里是讲本来夏威夷的人们说得是一种没有语法规则的混合语,但是在一代人后,他们却在讲一
Workingatypewriterbytouch,likeridingabicycleorstrollingonapath,
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
某招标有限公司受该市第一高级中学的委托,以公开招标的方式采购多媒体移动电教设备及
(2015年真题)藿胆丸除清热通窍外,又能( )。A.化痰散结 B.芳香化浊
某进口设备的离岸价为1500万元,到岸价为1550万元,关税为105万元,银行财
根据企业所得税法优惠政策的规定,企业购置用于()等专用设备的投资额,可以按一定
共用题干 患者,女性,38岁。发现血尿、蛋白尿5年,查体:BP150/90mm
最新回复
(
0
)