首页
登录
职称英语
[originaltext] (1)Pupils in the poorest countries are suffering from a lack
[originaltext] (1)Pupils in the poorest countries are suffering from a lack
游客
2024-01-23
77
管理
问题
(1)Pupils in the poorest countries are suffering from a lack of basic textbooks, according to a report from a United Nations agency. The study from UNESCO gives examples such as reading books in Cameroon being shared between 12 students. The report is calling for a more centralised buying system which would make them more affordable. Report director Aaron Benavot says textbooks are an important way of raising standards in school. "Next to a good teacher, well-designed textbooks in sufficient quantities are the most effective way to improve students’ learning."
The report suggests the process of distributing textbooks should be approached in the same systematic way as public health programmes. (2)"a new system must be set up so that textbooks can move cheaply and effectively from a printing house to school and into the hands of children." says Mr Benavot.
1. What do we learn about the pupils in poorest countries from the news report?
2. What should people do to help these children?
选项
A、They cannot afford schooling.
B、They cannot meet the standard of school.
C、They don’t have enough textbooks.
D、They don’t have good teachers.
答案
C
解析
新闻开头提到,那些贫穷国家的小学生缺少基本的教材(suffering from a lack of basic textbooks),故C“没有足够的课本”正确。新闻中没有提到付不起学费,排除A。B“不能达到学校的要求”和D“没有好教师”都不是新闻中提到的问题。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3386135.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Nowyou’veseenthistableoffiguresaboutthepocketmoneyc
[originaltext]W:Whatsortofhoursdoyouwork,Steve?M:Well,Ihavetowork
[originaltext]W:Whatsortofhoursdoyouwork,Steve?M:Well,Ihavetowork
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingtheb
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingtheb
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingtheb
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingtheb
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingtheb
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingtheb
[originaltext]M:Takealookatthiscatalogue.Maybewecanfindsomegiftsfo
随机试题
TheSocialSecurityActdidnotincludehealthinsurancebecausethecommission
(幸好我带了足够的钱)__________:itismoreexpensivethanIexpected.It’sjustaswell
[originaltext]W:IforgottotellyouthatFredcalledlastnighttoborrowyou
It’sdifficulttoimaginetheseaeverrunningoutoffish.It’ssovast,so
WilliamSidneyPorter,knownasO.Henry,ismostfamousfor______.A、hispoems
Ourhistoryincludesmanygreatscientists.Theyincreasedourknowledgebut【M1
Hehasbeenawayfromhome______threemonthsago.[originaltext]时态[/originaltex
【S1】[br]【S4】healthy改成healthhealthcare(卫生保健)是固定说法。不能用healthy。考生要注意区分这两个词,heal
甲、乙订立承揽合同,甲提供木料,乙为其加工家具。在乙已完成加工工作的40%时,甲
政府和社会资本投资人的合同体系是()的重点,需要对双方合作的核心边界条件,
最新回复
(
0
)