首页
登录
职称英语
[originaltext] As struggling airlines add extra-luggage fees and travelers wo
[originaltext] As struggling airlines add extra-luggage fees and travelers wo
游客
2024-01-22
57
管理
问题
As struggling airlines add extra-luggage fees and travelers worry about growing security restrictions, services like Luggage Forward and Luggage Free have emerged as ways to avoid the troubles of checking bags. While typically seen as a luxury, more Americans are using such options for run-of-the-mill trips. The idea behind the luggage delivery services is to make traveling as headache-free as possible.
Customers load up their suitcases as usual, with no special packaging needed. Shipping slips for luggage are mailed to them. A pickup time is scheduled, usually for a two-hour window. If the bags are being sent to a hotel, the hotel worker will typically call customers to let them know their belongings have arrived. Rates vary depending on the weight, distance and speed of the delivery. The new luggage delivery services promise to provide greater convenience by helping customers clear customs, track packages and pick up luggage at home. Still, the price can add up for a big order. But compared to the mess it would’ve caused at the airport, the price was worth it, said Kolodny, a 45-year-old resident of Great Neck, New York.
5. What is the main idea of the news report?
6. How long can luggage be preserved in the new delivery services?
7. What is the major drawback to the new luggage delivery services?
选项
A、The pickup time is not scheduled.
B、Extra packaging is required.
C、Valuables are easily lost.
D、The price might be too high.
答案
D
解析
新闻结尾提到,新的行李托运服务价格不菲,可见该服务的缺点主要在价格方面,因此D“价格可能太高了”正确。A“没有规定的领取行李时间”和B“需要额外包装”与新闻内容相反。C“贵重物品容易丢失”没有在新闻中提到。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3385944.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
What’sLarry’sjob?Heis______ontheGoldenGateBridge.[br]WhatdoesLarr
Thatpeopleoftenexperiencetroublesleepinginadifferentbedinunfamili
Moneyseemscutanddried—youcanrepresentitwithnumbersand【C1】______po
[originaltext]Thenewyearalwaysbringswiththeculturaltraditionofnew
乙酰水杨酸(阿司匹林)的解热作用原理是由于()A.直接作用于体温调节中枢的神经元
马克思主义创始人明确提出,培养全面发展的人的唯一方法是( )A.脑力劳动与体力
根据辅助设施验收细则,变压器状态监测(油中溶解气体)外观检查验收要求:取油回油阀
在执行逮捕,拘留时,遇有(),不用搜查证也可以进行搜查。A.可能随身携带凶器的
银行必须对单一法人客户进行担保分析,这个所谓的“担保”主要是为了()。 A.
患者,男性,50岁,患风湿性心脏病、二尖瓣狭窄和主动脉瓣关闭不全,两周来发热,诊
最新回复
(
0
)