首页
登录
职称英语
[originaltext]First up, a setback for the European Space Agency. Working togeth
[originaltext]First up, a setback for the European Space Agency. Working togeth
游客
2024-01-22
65
管理
问题
First up, a setback for the European Space Agency. Working together with Russia, (3)the ESA is testing its ability to land a spacecraft on Mars. Its scientists are hoping to find out whether life has ever existed there. But the latest lander it sent named Schiaparelli appears to have crashed on the red planet, instead of landing softly as planned. It looks like its parachute and landing rockets malfunctioned and Schiaparelli didn’t send back any signals after its high speed descent through the Martian atmosphere on Wednesday. This wouldn’t be the first lander the ESA has lost on Mars. But the agency says another part of its $1.5 billion mission involving a craft that’s orbiting Mars is working. (4)And ESA officials are moving forward with plans for a bigger project. They want to send a rover to Mars in 2020.
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3.What ability is the ESA testing?
4.When do ESA officials want to send a rover to Mars?
选项
A、In 2018.
B、In 2019.
C、In 2017.
D、In 2020.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3385922.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
InternationalWomen’sDay(8March)isanoccasionmarkedbywomen’sgroupsar
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragil
Somepeoplethinkthattheamountoftimeandmoneyspentontheprotection
闭合容量是()A.气道开始闭合时呼出的气量 B.人为闭合气道后肺内存留的气
下列关于土堤的说法错误的是()。A.边坡较缓、地基与地基接触面较大 B.对地
有关制备含低共熔物散剂的叙述中错误的是A.可分别以固体粉末稀释低共熔组分,再混和
停、送电的操作顺序有何规定?
铁路运输的优点有()。A:运行速度快,运输能力大 B:铁路运输过程受自然条件限
很多人问马云为什么成功,马云说:我与你的差距就是我在做,你在看。请联系实际谈谈你
根据关税法律制度的规定,下列各项中,海关可以酌情减免关税的是()。A.进出境运
最新回复
(
0
)