首页
登录
职称英语
[originaltext]Google has banned an extension plug-in of its Chrome browser whic
[originaltext]Google has banned an extension plug-in of its Chrome browser whic
游客
2024-01-22
73
管理
问题
Google has banned an extension plug-in of its Chrome browser which was being used to identify Jewish names on the internet by surrounding them with three sets of brackets, or parentheses.
Those identified were then subjected to anti-semitic abuse via social media. The symbol has been described as a secret signal because punctuation does not show up in ordinary web searches. Google said that the extension was blocked from its store because it broke its hate speech rules. The tech giant declined to comment further. It was called the "coincidence detector"--- a reference to a conspiracy theory about Jewish people and global control.
The extension was developed by a far-right group called alt-right. It had around 2,500 users and a database of 8,800 common Jewish names which it could pick out on websites reported tech site Mic.
Question 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What do we learn about the extension plug-in from the news report?
2. Why did the extension be blocked from Google’s store?
选项
A、It broke free speech rules.
B、It controlled the Jewish people.
C、It could pick up Jewish names on websites.
D、It broke Google’s hate speech rules.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3385453.html
相关试题推荐
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
[originaltext]W:Jack,Iheardyouwerelookingforajob.Haveyoufoundoney
[originaltext]TheUnitedNationsjustwrappedupaneventfocusedongender
随机试题
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
DistanceLearninginBritainIntimesofinflation,
Personalityistoalargeextentinherent—A-typeparentsusuallybringabo
用人单位濒临破产进行法定整顿期间或者生产经营状况发生严重困难,确需裁减人员的,应
制炭后产生止血作用的药物是A.藕节B.地榆C.棕榈D.荷叶E.以上均不是
在家庭社会工作介入阶段,社会工作者扮演的()角色是指社会工作者在了解受助家庭成
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
下列关于甄选的主要方法,属于心理测试的是()。A.能力测试 B.人格测试
在现代市场经济中,财政政策的功能包括()。A.导向功能 B.协调功能 C.
人机系统可分为机械化、半机械化的人机系统和全自动化控制的人机系统两类。在机械化、
最新回复
(
0
)