首页
登录
职称英语
[originaltext]W: The market is becoming really more and more competitive.M: Ex
[originaltext]W: The market is becoming really more and more competitive.M: Ex
游客
2024-01-22
69
管理
问题
W: The market is becoming really more and more competitive.
M: Exactly. So we must know how things stand with us and do something to keep our lead.
W: We’d better look at the strengths, weaknesses, opportunities and threats we have. First, it is obvious that our main competitive advantage is our range of products. (12)Our software packages are perceived as the most user-friendly ones on the market, requiring much less training than those of our competitors and representing better value for money. So all in all, we have got an excellent product.
M: I think our strength also lies in another thing, which is our staff.
W: You mean. . .
M: I mean the after-sales side.
W: Yeah, our after-sales team is faster, more qualified and more efficient.
M: How do you analyze our weaknesses?
W: (13)I think our problem is that we have a strong product but we haven’t achieved the sort of market penetration we should have.
M: That’s because our marketing isn’t so effective as our competitors’. (13) We’ve relied too heavily on product quality, not enough on promotion.
W: I agree. (14)So from now on, we have to put more efforts into our advertising. And we actually have the opportunity to dominate the small business user market but we are clearly not taking it.
M: We should take effective measures to dominate the market. (15)Look at Collin company. It has got a more impressive dealer network and its promotion is more sophisticated than ours.
W: So, we still have a tough job to do.
12. What is one advantage of the speakers’ company?
13. What disadvantage is the speakers’ company faced with?
14. What will the speakers’ company put more efforts into?
15. What does the man think of Collin company?
选项
A、It doesn’t have any cooperation with other companies.
B、It has limited kinds of software products.
C、The after-sales team isn’t effective and qualified.
D、It doesn’t adopt an appropriate marketing strategy.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3384276.html
相关试题推荐
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU
ThefloodofwomenintothejobmarketboostedeconomicgrowthandchangedU
Onelunchtime,MayWardwasgoingroundthelocalsupermarketinParksideRo
Onelunchtime,MayWardwasgoingroundthelocalsupermarketinParksideRo
Onelunchtime,MayWardwasgoingroundthelocalsupermarketinParksideRo
随机试题
Tolearnwithsuccessisnotaverydifficulttaskofsomefundamentalprin
WhatdoesTomdowhenhecan’tmakeuphismind?Healways______others.[orig
InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantandhadstrongreli
OrganicFoodOrganicfarmingwasamongthefastestgrowi
DorisLessingwasbornin1919inPersia,movingasachildwithherfamily
InhonorofthefiftiethweddinganniversaryofMr.andMrs.JamesGray,theirs
一家金融机构使其资产和负债的利率风险价格效应相同,其应采取()。A.空头对冲
审美的客体是()。A.鉴赏者 B.艺术家 C.艺术作品 D.艺术受众
下列中国文化常识搭配错误的一项是( )。A.初唐四杰:骆宾王、杨炯、卢照邻、王
房地产开发项目产品定位的策略有()。A:目标客户需求定位策略 B:竞争对手定位
最新回复
(
0
)