首页
登录
职称英语
[originaltext] Americans are considering national education standards recent
[originaltext] Americans are considering national education standards recent
游客
2024-01-21
83
管理
问题
Americans are considering national education standards recently developed by teachers and other education experts. The United States, unlike other nations, has never had the same school standards across the country.(20)What’s the reason? Education is not discussed in the Constitution. That document limits the responsibilities of the federal government. Other responsibilities, like education, fall to the individual states. Local control of education probably was a good idea 200 years ago. People stayed in the same place and schools knew what students needed to learn. But today, people move to different cities. And some people work at jobs that did not exist even 20 years ago. The standards deal with language and mathematics in every grade from kindergarten through high school. Forty-eight states have already shown approval for the standards. Two states reject the idea. Critics say that working toward the same standards in every state will not guarantee excellence for all.(21)Some educators in Massachusetts say adopting the proposal will hurt their students because the state standards are even higher. Others say the change will be too costly, requiring new textbooks and different kinds of training for teachers. Still, others fear federal interference or control. Supporters say the standards are goals and do not tell states or teachers how to teach. They also say the federal government is not forcing acceptance.(22)However, approving the standards will help states qualify for some federal-grant money.
20. Why does the US have no universal education standards?
21. Why do educators in Massachusetts refuse the same standard?
22. What can we learn from the supporters?
选项
A、Each state should approve the standard.
B、A universal standard will benefit individual states.
C、The standard should define its goals.
D、Agreement is certain to reach.
答案
B
解析
本题问的是我们能从支持者的观点中了解到什么。短文结尾部分提到了支持者的看法:统一的标准只是目标,联邦政府也无意强制实行。然而,赞同这一标准可以帮助州政府有资格获得联邦拨款。可见,支持者认为统一的标准对各个州有利。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3382949.html
相关试题推荐
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasan
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
随机试题
在中国,画家徐悲鸿的名字几乎家喻户晓,原因是他擅长画马。徐悲鸿的马,独辟蹊径,无论奔马、立马、走马、饮马、群马,都赋予了充沛的生命力。20世纪30
人们对电子产品的态度愈发谨慎,甚至于逐渐转变为一种领域性的共识:电子产品作为学习工具的益处被夸大了,而上瘾以及阻碍发育的风险似乎很高。(bebrewing;
Wehada(n)______withhimaboutthisproblemlastnight.A、explanationB、impres
对梅毒的描述,正确的是A.本病发展分为4期 B.早期侵犯皮肤、黏膜,晚期可侵犯
(2018年真题)《中华人民共和国公司法》规定,公司的剩余资产在分配给股东之前,
桂枝汤中具有调和营卫作用的配伍是A.桂枝\\生姜 B.生姜\\大枣 C.生姜
对于影响药品质量的外界因素,下列说法不正确的是A.日光中所含有的紫外线,对药品变
关于设备定期轮换、试验,下列说法正确的是(____)。变电站事故照明系统每季度
在进行项目评估时,考虑到项目的动态情况,项目的计算期( )。A.一般大于自然寿
某单位在职工体检中发现员工高血压和超重的检出率较高。医务人员为该单位制定的健康教
最新回复
(
0
)