首页
登录
职称英语
[originaltext] A hobby can be almost anything that a person likes to do in his
[originaltext] A hobby can be almost anything that a person likes to do in his
游客
2024-01-21
70
管理
问题
A hobby can be almost anything that a person likes to do in his spare time. People take up hobbies because these activities offer enjoyment, friendship and relaxation. Hobbies help people relax after a long time of hard work, and provide a balance between work and play. Hobbies offer interesting activities for the old. Some hobbies can make a child grow as a person, develop his interest and help him learn new skills. Hobbies can also help a patient to keep healthy. (22)Doctors have found that hobbies are useful in helping patients recover from various illnesses. Hobbies givepatients who can’t move around something to do, and provide interests that keep them from thinking about themselves. Many hospitals treat patients by having them take up interesting hobbies. Anyone, old or young, sick or well, rich or poor, can follow a good hobby, in spite of his age, health or money. (23) In early times, most people were too busy making a living to have many hobbies. But some persons who had spare time did enjoy hobbies. The ancient Egyptians played games with balls made of wood. (24) People today have more time than ever before for hobbies, because machines have now reduced much time that people must spend on their jobs. More people retire at an earlier age than before. Those who have developed hobbies never need to worry about what to do with their newly-found free time hours. Sir William Osier, a famous Canadian doctor expressed the value of hobbies by saying, "No man is really happy or safe without a hobby. " 22. How do hobbies benefit patients according to doctors?
23. Why did most people spend less time on their hobbies in early times?
24. How do machines benefit people now according to the passage?
25. What’s the speaker’s opinion about hobbies?
选项
A、They make people retire at an earlier age.
B、They let people no longer worry about what to do.
C、They allow people more time to develop a hobby.
D、They provide a balance between work and play.
答案
C
解析
短文中提到,现在人们比以前更有时间来培养业余爱好,因为机器节省了人们以前必须花在工作上的时间。由此可见,机器对人类的好处在于使人们有更多的时间来培养业余爱好。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3380361.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Johnson.HowcanIhelpyou?M:Well,(12-1)I
[originaltext]M:So,Lenzy,doyouliketotext-messageonyourcellphone?W:
[originaltext]M:So,Lenzy,doyouliketotext-messageonyourcellphone?W:
[originaltext]M:So,Lenzy,doyouliketotext-messageonyourcellphone?W:
[originaltext]W:Okay,Nathan.(12)Sowearetalkingaboutdrivingandarethere
[originaltext]M:Andyouknow,onethingthatIwanttoaskyou.It’sgreattha
[originaltext]M:Andyouknow,onethingthatIwanttoaskyou.It’sgreattha
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Johnson.HowcanIhelpyou?M:Well,(12-1)I
[originaltext]M:So,Lenzy,doyouliketotext-messageonyourcellphone?W:
[originaltext]M:So,Lenzy,doyouliketotext-messageonyourcellphone?W:
随机试题
WastheRedPlanetonceawetplanet?ApluckyMartianroverfinallydelivers
[originaltext]Wouldyoupleasehelpmecarrythecomputer?[/originaltext]A、Not
Ifyou’relikemostpeople,you【B1】______fakelisteningmanytimes.Yougot
下列表述,正确的一句是( )。A.报告是下行性公文,主要用于对下级机关做报告
某局办公室收到外单位来文后,其后续正确的处理步骤是()。A.初审一登记一承办一
90%的视网膜母细胞瘤发生于A.4岁以前 B.2岁以前 C.3岁以前 D.
A.地域因素B.精神状态C.气候因素D.生活、工作环境E.体质因素夏令炎热,易致
将混悬液通过多孔介质而达到固液分离的方法A.沉降分离B.滤过分离C.旋转分离D.
(2016年真题)某房地产开发投资项目资本金为2000万元,则开发企业以工业产
关于绩效反馈面谈的说法,错误的是( )。A.绩效反馈面谈为评价者和被评价者提供
最新回复
(
0
)