首页
登录
职称英语
[originaltext] In the next few decades, people are going to travel very diff
[originaltext] In the next few decades, people are going to travel very diff
游客
2024-01-20
80
管理
问题
In the next few decades, people are going to travel very differently from the way they do today. Everyone is going to drive electrically-powered cars. So in a few years, people won’t worry about running out of gas. Some of the large automobile companies are really moving ahead with this new technology. F&C Motors, a major auto company, for example, is holding a press conference next week. After the press conference, the company will present its new electronically-operated models. Transportation in the future won’t be limited to the ground, many people predict that traffic will quickly move to the sky. In the coming years, instead of radio reports about road conditions and highway traffic, news reports will talk about traffic jams in the sky. But the sky isn’t the limit. In the future, you will probably even be able to take a trip to the moon. Instead of listening to regular airplane announcements, you will hear someone say, "The spacecraft to the moon leaves in 10 minutes Please check your equipment. And remember no more than 10 ounces of carry-on baggage are allowed.”
16. What will be used to power cars in the next few decades?
17. What will future news reports focus on when talking about transportation?
18. What will passengers be asked to do when they travel to the moon?
选项
A、Go through a health check.
B、Carry little luggage.
C、Arrive early for boarding.
D、Undergo security checks.
答案
B
解析
题目询问当旅客去月球旅行的时候,他们会被要求做什么。关键是听懂文章最后一句:“请记住随身携带的行李不能超过10盎司重。”即B(携带的行李要少)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3379916.html
相关试题推荐
[originaltext]Doctorsinhospitalemergencyroomsoftenseeaccidentalpoiso
[originaltext](16)Notlongago,manypeoplebelievedthatbabiesonlywante
[originaltext](16)Notlongago,manypeoplebelievedthatbabiesonlywante
[originaltext](16)Notlongago,manypeoplebelievedthatbabiesonlywante
[originaltext](16)Notlongago,manypeoplebelievedthatbabiesonlywante
[originaltext]Intheearly1950s,researchersfoundthatpeoplescoredlower
[originaltext]Intheearly1950s,researchersfoundthatpeoplescoredlower
[originaltext]Intheearly1950s,researchersfoundthatpeoplescoredlower
[originaltext]Inrecentyears,BillGateshasgivenfinancialsupporttoimp
[originaltext]Inrecentyears,BillGateshasgivenfinancialsupporttoimp
随机试题
Readthearticlebelowaboutfoundationsofbusiness.Choosethecorrectwordor
Theincreasingtrendinmajorhotelsisto[br][originaltext]M:Thismorningo
Whatisthewoman’sfavoritehobby?[br][audioFiles]audio_ezfm_0027(20105)[/au
Wedonotknowwhofirstsetabrokenleg,orlaunchedaseaworthyboat,orc
Ladiesandgentlemen:YourtourinChinais(11)toaclose.WhenIfirstm
欧洲国家对国内旅游者的定义,强调的重点在于( )。A.出行的路程 B.出行的
治疗心胆虚怯型心悸,除主穴外,应加用()A.太冲 B.太溪 C.膻中
下列哪个选项的行为违反了《建设工程安全生产管理条例》?( )A、施工图设计文件
期货投机者进行期货交易的方式是()。A.买空卖空博取利润 B.套利 C
(2018年真题)下列各项中,属于企业存货的有()。A.委托代销商品 B.工
最新回复
(
0
)