首页
登录
职称英语
[originaltext] The northern parts of the United States get very cold in the
[originaltext] The northern parts of the United States get very cold in the
游客
2024-01-20
64
管理
问题
The northern parts of the United States get very cold in the winter. It snows a great deal and the temperature often goes below zero degrees in January, February and March. But the northeastern and north-central regions of the country have been financial and industrial centers, and they are heavily populated. In recent years, people in these regions have begun to take vacations during these cold winter months. They go to southern parts of the country where it is warmer. Many go to Florida where the weather is tropical. Others go to the southwestern states of Arizona, New Mexico and Texas where they find dry desert climates. It has become common, nowadays, for older people to move south to these places when they retire. Typically these people sell their houses in their home communities and move south to begin a new life as senior citizens. Their children likely have homes of their own, and many of them are moving south away from communities where they were raised. The southern and southwestern parts of the country are now growing faster than any other parts. Business and industry have opened many new offices and factories in the south. California is already the most popular state in the country. Texas and Florida are growing fast too. They may soon replace such states as New York and Pennsylvania in population.
19. What does the speaker say about the northern parts of the United States?
20. Why do some retirees sell their houses in their home communities?
21. In which aspect will Texas and Florida surpass New York and Pennsylvania?
选项
A、To take a trip all over the world.
B、To spare some money for their children.
C、To begin a new life in warmer weather.
D、To move to homes for senior citizens.
答案
C
解析
短文中间部分提到有些老人退休后会卖掉房子,紧接着说了原因,搬到南方开始新的生活。C中的to begin a new life基本上是听到的原词,in warmer weather是对上下文的同义表达。D项具有一定的干扰性。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3379429.html
相关试题推荐
[originaltext]TheItalianaidgroupEmergencyhashadatenserelationship
[originaltext]Ifyoucontactthecustomerservicedepartmentofagovernmen
[originaltext]DozensofChildrenataUtahelementaryschoolhadtheirlunc
[originaltext]DozensofChildrenataUtahelementaryschoolhadtheirlunc
[originaltext]IvoryCoasthasopeneditsfirstlarge-scalechocolatefactory.P
[originaltext]IvoryCoasthasopeneditsfirstlarge-scalechocolatefactory.P
[originaltext]Amotoristwaspreparedtomeethismakerwhenhefoundhimselft
[originaltext]Amotoristwaspreparedtomeethismakerwhenhefoundhimselft
[originaltext]InBritain,theQueenwillattendaceremonylatertodaytomark
[originaltext]Initsnaturalhabitat,thesunbearspendsover80%ofitsactiv
随机试题
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhear?[br][ori
[audioFiles]audio_eusm_j01_267(20099)[/audioFiles]A、Shewasconsiderate.B、She
Moreandmoreoftheworld’spopulationarelivingintownsorcities.Thes
注:1.农村金融机构包括农村商业银行、农村合作银行、农村信用社和新型农村金融
中华人民共和国金融行业标准(JR/T0030.2-2006)《信贷市场和银行间债
通常增加药物溶解度的方法不包括A.加助溶剂B.加增溶剂C.制成盐类D.降低温度E
《变电运维管理规定》:关于标准作业卡的执行,下列说法错误的是:()。变电站维护
伦敦奥运会是第____届A、28 B、29 C、30 D、31
邮政服务质量管制的内容主要包括()。A:制定邮政业务标准 B:建立邮政服务质量
根据《污水综合排放标准》,关于标准分级的说法,正确的是()。A.排入GB3
最新回复
(
0
)