首页
登录
职称英语
In recent years many countries of the world have been faced with the problem
In recent years many countries of the world have been faced with the problem
游客
2024-01-18
66
管理
问题
In recent years many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more productive. Some experts claim the answer is to make jobs more varied. But do more varied jobs lead to greater productivity? There is evidence to suggest that while variety certainly makes the worker’ s life more enjoyable, it does not actually make him work harder. As far as increasing productivity is concerned, then variety is not an important factor.
Other experts feel that giving the worker freedom to do his job in his own way is important and there is no doubt that this is true. The problem is that this kind of freedom cannot easily be given in the modern factory with its complicated machinery which must be used in a fixed way. Thus while freedom of choice may be important, there is usually very little that can be done to create it. Another important consideration is how much each worker contributes to the product he is making. In most factories the worker sees only one small part of the product. Some car factories are now experimenting with having many small production lines rather than a large one, so that each worker contributes more to the production of the cars on his line. It would seem that not only is degree of worker contribution an important factor, therefore, but it is also one we can do something about.
To what extent does more money lead to greater productivity? The workers themselves certainly think this important. But perhaps they want more money only because the work they do is so boring. Money just lets them enjoy their spare time more. A similar argument may explain demands for shorter working hours. Perhaps if we succeed in making their jobs more interesting, they will neither want more money, nor will shorter working hours be so important to them. [br] The author of this passage is probably a______.
选项
A、teacher
B、worker
C、manager
D、physicist
答案
C
解析
推理判断题。对如何增加工作效率进行思考的更可能是一位经理,而不是老师、工人或物理学家。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3374507.html
相关试题推荐
[originaltext]OnonerecentmorningintheAmericanstateofUtah,2-year-oldt
[originaltext][5]/[6]TherecentlyreleasedreportfromtheInternationalAg
[originaltext][5]/[6]TherecentlyreleasedreportfromtheInternationalAg
[originaltext][5]/[6]TherecentlyreleasedreportfromtheInternationalAg
[originaltext]Insomecountriestheideaofpaternityleave—whenafathert
[originaltext] It’saproblemthatisnotimmediatelyassociatedwithalow-in
[originaltext]W:(12)HaveyouheardthatanartmuseuminIndianahasrecently
[originaltext] Somecountriesmayhaveoneuniformfishinglawcoveringtheen
[originaltext] (3)Inrecentmonthsastringofcountries,fromJapantoSwitz
[originaltext] InCanada,threeuniversitiesrecentlyranaprogramtotrainf
随机试题
TheDifferencebetweenSpokenandWrittenEnglishI.Definition
[originaltext]M:Hereareyourcoats.W:Thanks...it’sbeenamarvelousevening
对于真空增压制动传动装置,解除制动时,控制油压下降,()互相沟通,又具有一定的
“没有荷载,也可能有内力”,此结论适用于()。A.各种桁架结构 B.各种刚
关于腹腔镜输尿管取石(laparoscopicuret-erolithotom
共用题干 GreenEnergy1.Greenenergyisener
330-750kV穿墙套管精确测温周期是(____)进行一次。1周$;$1月$;
一般来说,债券的期限越长,其市场价格变动的可能性就()。A:越大B:越小C:
阿司匹林 (用药导致的血常规异常)A.血小板减少 B.中性粒细胞减少 C.
男,37岁。中上腹饥饿性隐痛反复发作7年,伴泛酸、嗳气,进食和服用抑酸剂可缓解。
最新回复
(
0
)