首页
登录
职称英语
Last August, Joe and Mary Mahoney began looking at colleges for their 17-yea
Last August, Joe and Mary Mahoney began looking at colleges for their 17-yea
游客
2024-01-18
60
管理
问题
Last August, Joe and Mary Mahoney began looking at colleges for their 17-year-old daughter, Maureen. With a checklist of criteria in hand, the Dallas family looked around the country visiting half a dozen schools. They sought a university that offered the teenager’s intended major, one located near a large city, and a campus where their daughter would be safe.
"The safety issue is a big one," says Joe Mahoney, who quickly discovered he wasn’t alone in his worries. On campus tours other parents voiced similar concerns, and the same question was always asked: what about crime? But when college officials always gave the same answer— "That’s not a problem here," Mahoney began to feel uneasy.
"No crime whatsoever?" comments Mahoney today. "I just don’t
buy
it. " Nor should he: in 1999 the U. S. Department of Education had reports of nearly 400,000 serious crimes on or around our campuses. "Parents need to understand that times have changed since they went to college," says David Nichols, author of Creating a Safe Campus. "Campus crime mirrors the rest of the nation. "
But getting accurate information isn’t easy. Colleges must report crime statistics by law, but some hold back for fear of bad publicity, leaving the honest ones looking dangerous. "The truth may not always be obvious," warns S. Daniel Carter of Security on Campus, Inc. , the nation’s leading campus safety watchdog group.
To help concerned parents, Carter promised to visit campuses and talk to experts around the country to find out major crime issues and effective solutions. [br] The Mahoneys visited quite a few colleges last August______.
选项
A、to express the opinions of many parents
B、to choose a right one for their daughter
C、to check the cost of college education
D、to find a right one near a large city
答案
B
解析
从文章首段首句Last August,Joe and Mary Mahoney began looking at colle—ges for their 17一year—old daughter可以看出正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3374417.html
相关试题推荐
[originaltext]TheNationalAssociationofCollegesandEmployerscollectsin
[originaltext]TheNationalAssociationofCollegesandEmployerscollectsin
[originaltext]TheNationalAssociationofCollegesandEmployerscollectsi
[originaltext]TheNationalAssociationofCollegesandEmployerscollectsi
[originaltext]TheNationalAssociationofCollegesandEmployerscollectsinfor
[originaltext]Ahumanhandcanfindatoolwithoutlooking,orputdownaglass
[originaltext](16)Areyoulookingforagoodrelationshipwithsomeonespec
[originaltext](16)Areyoulookingforagoodrelationshipwithsomeonespec
A、Repairingspacestations.B、Lookinglikehumanbeings.C、Feelingpain.D、Think
A、Followtraditionsoffamouscolleges.B、Takepartinasmanyactivitiesaspos
随机试题
Peoplecansitonit.[br]Peoplecancookthere.A
THELIFECYCLEOFASTARIthasbeenconservativelyestim
Humanvisionlikethatofotherprimateshasevolvedinanarborealenvironme
TheDodgeBrothersA)Itwas100yearsagothisweektha
Whatproductsarethetwolettersdealingwith?[br]Howmanytransformersmust
张某,男,5岁,因枕部持续性疼痛,鼻后部流脓就诊。检查可见鼻咽顶部中央圆形隆起,
个人信用报告中涉及的基本信息除了姓名、性别、民族、出生日期、出生地外还包括(
黑膏药制备过程中没涉及到的操作为() A去火毒 B炼油 C下丹收膏 D
下面关于期间的表述正确的是:()A.刘某接到一审判决书后,由于胜诉方王某故
A.非诺贝特 B.阿托伐他汀钙 C.烟酸 D.依折麦布 E.考来烯胺高甘
最新回复
(
0
)