首页
登录
职称英语
The days of elderly women doing nothing but cooking huge meals on holidays a
The days of elderly women doing nothing but cooking huge meals on holidays a
游客
2024-01-18
50
管理
问题
The days of elderly women doing nothing but cooking huge meals on holidays are gone. Enter the Red Hat Society—a group holding the belief that old ladies should have fun.
"My grandmothers didn’t do anything but keep house and serve everybody. They were programmed to do that," said Emily Cornette, head of a chapter of the 7-year-old Red Hat Society.
While men have long spent their time fishing and playing golf, women have sometimes seemed to become unnoticed as they age. But the generation now turning 50 is the baby boomers(生育高峰期出生的人), and the same people who refused their parents’ way of being young are now trying a new way of growing old.
If you take into consideration feminism(女权主义), a bit of spare money, and better health for most elderly, the Red Hat Society looks almost inevitable(必然的). In this society, women over 50 wear red hats and purple(紫色的)clothes, while the women under 50 wear pink hats and light purple clothing.
"The organization took the idea from a poem by Jenny Joseph that begins: ’When I am an old woman, I shall wear purple. With a red hat which doesn’t go,’" said Ellen Cooper, who founded the Red Hat Society in 1998. When the ladies started to wear the red hats, they attracted lots of attention.
"The point of this is that we need a rest from always doing something for someone else," Cooper said. "Women feel so ashamed and sorry when they do something for themselves. " This is why chapters are discouraged from raising money or doing anything useful. "We’re a ladies’ play group. It couldn’t be simpler," added Cooper’s assistant Joe Heywood. [br] From the text, we know that the "baby boomers" are a group of people who______.
选项
A、have gradually become more noticeable
B、are worried about getting old too quickly
C、are enjoying a good life with plenty of money to spend
D、tried living a different life from their parents when they were young
答案
D
解析
文章第三段提到and the same people who refused their parents’way of beingyoung are now trying a new way of growing old.故正确答案应为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3374408.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Anelderlywomanyesterdaymadealegalclaimagainstad
[originaltext](22)Anelderlywomanyesterdaymadealegalclaimagainstad
[originaltext](22)Anelderlywomanyesterdaymadealegalclaimagainstad
A、Thewaytheytreatholidays.B、Thelovetheyhavefortheirhometowns.C、Thef
[originaltext] AstheMid-AutumnFestivalandNationalDayholidaysareonlyw
[originaltext] AstheMid-AutumnFestivalandNationalDayholidaysareonlyw
[originaltext] Whenpeoplecareforanelderlyrelative,theyoftendonotuse
[originaltext]Anelderlywomanyesterdaymadealegalclaimagainstadepar
[originaltext]Unlikemostoftheotherholidays,thehistoryofAprilFool’
[originaltext]Whenpeoplecareforanelderlyrelative,theyoftendonotu
随机试题
Directions:Anintroductorysentenceforabriefsummaryofthepassageisprovi
TheoriesonWhyWeLikeOtherPeopleInordertofigureoutthereasonswhyw
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedthenee
[originaltext](29)Togetadriver’slicenseintheU.S.,allstatesrequ
Theproportionofadultswhosaidtheywentona10-minutewalkatleastonc
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmosta
下列哪一项不是脑器质性精神障碍的特征:A.神经系统阳性体征 B.脑病的病史
将胆固醇从肝外组织转运至肝进行代谢的是哪一种脂蛋白()A.HDLB.CMC.V
温病后期,症见形体消瘦,肌肤欠润,夜间身热,天亮热退,饮食尚可,舌红少苔,脉细数
根据《建设工程施工合同(示范文本)》的规定,承包人按照工程师的指示完成新增附加工
最新回复
(
0
)