首页
登录
职称英语
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite
游客
2024-01-16
77
管理
问题
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite drinks are good for us.
One day, science says a glass of red wine a day will help us live longer.
The next day, maybe not. It seems journalists are pretty interested in wine research and the same might be said for coffee. Now, there’s been a lot of research into whether coffee’s good for our health. " The results have really been mixed, " admits Neal Freedman who led the coffee study and published his findings in a medical journal recently. "There’s been some evidence that coffee might increase the risk of certain diseases and there’s also been maybe more recent evidence that coffee may protect against other diseases as well. "
Freedman and his colleagues undertook the biggest study yet to look at the relationship between coffee and health. They analyzed data collected from more than 400, 000 Americans ages 50 to 71 participating in the study. " We found that the coffee drinkers had a modestly lower risk of death than those no-drinkers, " he said. Here’s what he means by "modestly": those who drank at least two or three cups a day were about 10 percent or 15 percent less likely to die for any reason during the 13 years of the study. When the researchers looked at specific causes of death, coffee drinking appeared to cut the risk of dying from heart disease, lung disease, injuries, accidents and infections.
Now, Freedman stressed that the study doesn’t prove coffee can make people live longer. A study like this can never prove a cause-and-effect relationship.
All it can really do is to point researchers in the right direction for further investigation.
And even if it turns out that coffees really good for you, scientists have no idea why. [br] According to the passage, which of the following is TRUE?
选项
A、Freedman and his colleagues hired 400, 000 Americans to collect data.
B、About four hundred thousand Americans worked for Freedman’s team full time for 13 years.
C、People who took part in Freedman’s research are about 50 to 70 years old.
D、People who are 50 to 70 years old seldom drink coffee.
答案
C
解析
细节题。根据第二段第二句They analyzed data collected from more than 400,000 Americans ages 50 to 71 participating in the study.可知选项C正确,故为答案。弗里德曼做研究的时 候并不是雇用了这些人,所以A和B的说法都不对。在这些参与者中,明明是有的喝咖啡,有的 不喝咖啡,D属于无中生有。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3368892.html
相关试题推荐
Whetherwayswillbefoundtopreventpollutionornotisjust______worriesthe
ThefieldresearchwilltakeJimandTomabouttenmonths:itwillbealongtim
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
________shelikesthepresentisnotcleartome.A、IfB、WhatC、WhichD、WhetherD
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
随机试题
Therearealwayspeoplewhocanfindareasontocriticizestronglyanynew
Itwassaidthatnotuntiltheoldmanhadpassedaway______tohisrelatives.A
Educationgivesustheknowledgeoftheworldaroundus.Itdevelopswithu
Thespeakermainlydiscusses______.[br][originaltext]Intheearly1800s
图示结构截面A的剪力QA等于: A.4kNB.8kNC.12kN
下列各项,属湿热瘀阻型痛经的是A.经行小腹绞痛喜暖 B.经行小腹隐痛空坠 C
关于现金差额相关内容的说法不正确的是()。A.T日现金差额在T+1日的申购
()所基于的原则是:证券市场本身并不创造新价值,如果行动同大多数投资者相同,则一
简述奥苏伯尔关于学校情境中的成就动机理论。
预算是对未来活动的细致、周密安排,是未来经营活动的依据,其最主要的特征有( )。
最新回复
(
0
)