首页
登录
职称英语
Jim Thorpe was a Native American. He was born in 1888 in an Indian Territory
Jim Thorpe was a Native American. He was born in 1888 in an Indian Territory
游客
2024-01-16
63
管理
问题
Jim Thorpe was a Native American. He was born in 1888 in an Indian Territory(印第安人保护区) that is now Oklahoma. Like most Native American children then, he liked to fish, hunt, swim, and play games outdoors. (76)
He was healthy and strong, but he had very little formal education.
In 1950, Jim Thorpe was named the greatest American football player. He was also an Olympic gold medal winner. But Thorpe had many tragedies in his life.
Jim had a twin brother who died when he was nine years old. By the time he was 16, his mother and father were also dead. Jim then went to a special school in Pennsylvania for Native A-merican children. There, he learned to read and write and also began to play sports. Jim was poor, so he left school for two years to earn some money. During this time, he played on a baseball team. (77)
The team paid him only $15 a week.
Soon he returned to school to complete his education. Jim was a star athlete(运动员)in several sports, including baseball, running, and football. He won many awards for his athletic ability, mainly for football. In many games, he scored all or most of the points for his team.
In 1912, when Jim Thorpe was 24 years old, he became part of the U. S. Olympic team. He competed in two very difficult events: the pentathlon and the decathlon. Both require great ability and strength. The pentathlon has five track and field events, including the long jump and the 1,500-meter race. The decathlon has ten track and field events, with running, jumping, and throwing contests.
People thought it was impossible for an athlete to compete in both the pentathlon and the decathlon. So everyone was surprised when Thorpe won gold medals in both events. When the King of Sweden presented Thorpe with his two gold medals, he said, " Sir, you are the greatest athlete in the world. " Thorpe was a simple and honest man. He just answered, "Thanks, King. " [br] Which of the following is NOT TRUE?
选项
A、In 1912, Thorpe went back to finish his college education.
B、Thorpe won two gold medals in the 1912 Olympic Games.
C、Thorpe once played on a baseball team for money.
D、In 1950, Thorpe was named the greatest American football player.
答案
A
解析
细节题。题干问的是“下列哪个表述不正确?”根据第四段的定位句“大家对索普赢得两个项目的金牌表示吃惊。”可知选项B正确;根据第二段的两个定位句“这期间,他曾为一个棒球队打球。这个棒球队每周只支付给他15美元。”可知选项C正确;根据第一段的定位句“1950年,吉姆·索普被授予美国最杰出的橄榄球员称号。”可知选项D正确。根据第三段的定位句“1912年,索普24岁的时候,他成为了美国奥运队的一员。”可知,在1912年,索普是成为奥运队运动员,而不是返回学校完成学业。所以,A项表述不正确,故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3366142.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,Indiannameswereimportantbecausethey______.[br]
Therearewarmtropicalregionsallovertheglobe,butonlytheIndiansof
Therearewarmtropicalregionsallovertheglobe,butonlytheIndiansof
Therearewarmtropicalregionsallovertheglobe,butonlytheIndiansof
Therearewarmtropicalregionsallovertheglobe,butonlytheIndiansof
Wesawseveralnativesadvancingtowardsourparty,andoneofthemcameuptou
HespokeEnglishsowellthatItookit______thathewasanAmerican.A、forgrant
Thereisnothing______aboutanativeEnglish-speakingteacherexceptthathespe
HespokeEnglishsowellthatItookit______thathewasanAmerican.A、forgrant
Thereisnothing______aboutanativeEnglish-speakingteacherexceptthathespe
随机试题
[originaltext]TheMP3doesn’tworkwell.What’swrongwithit?[/originaltext][
Attherailwaystation______asoldierandtwoyoungladieswaitingforsomebody.
Today,mostcountriesintheworldhavecanals.Manycountrieshavebuiltca
根据国家法律、法规和政策规定,因工伤休假,可按()的一定比例支付工资。A.计件
从某家企业的利润表可知,其第一年销售成本比率为54.2%,第二年销售成本比率增加
根据《中华人民共和国反洗钱法》,下列哪项不是中国人民银行的反洗钱职责?()
石菖蒲与远志具有的共同功效是()A.开窍宁神 B.化湿和胃 C.养
患者,女,30岁。胃脘胀痛,牵连胁痛,嗳气频频,舌苔薄白,脉弦。宜首选的药物是(
在编制招标控制价时,施工机械台班单价,应按( )计算。 A、工程造价管理机构
A.点突变 B.DNA重排 C.DNA甲基化 D.碱基缺失、碱基插入
最新回复
(
0
)