首页
登录
职称英语
When Walt Disney was drawing one night, he suddenly heard a strange sound. T
When Walt Disney was drawing one night, he suddenly heard a strange sound. T
游客
2024-01-15
53
管理
问题
When Walt Disney was drawing one night, he suddenly heard a strange sound. The sound came from the wastebasket. Walt looked at it and saw a family of mice eating pieces of bread in it. For many nights, they played there. And Walt began to tike them.
71.
Walt liked one little mouse better than any of the others. This little animal gave him some new ideas for his drawing.
He began to draw it. But in the picture, it did not look like a mouse, but more like a funny man. He showed it to his wife and she liked it very much, too.
Walt named this little mouse" Mickey Mouse". He hoped his Mickey Mouse would be different from the other pictures of his. He wanted to make Mickey talk. He put his fingers on his nose and made a strange sound. Then he recorded the voice in this way. Later he sold his sound pictures to a cinema. When the film was shown, many people went to see it, Mickey Mouse in the film, sang and danced and did all kinds of funny things. People couldn’t help laughing when they saw it. It’s a great success. Ever since then, Walt’ s Mickey Mouse has been one of the most famous film stars in the world. [br] The sound from the wastebasket was made by______.
选项
A、some mice
B、the waste paper
C、the basket
D、Walt Disney
答案
A
解析
事实细节题。文章第三句讲到,Walt看到了一家老鼠,声音是它扪发出的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3364443.html
相关试题推荐
Diana:Lookatthosestrangely-dressedkids.Whataretheydoingthere?Arthur:
Diana:Lookatthosestrangely-dressedkids.Whataretheydoingthere?Arthur:
Herremarksleftmewondering______shecouldhavechangedsosuddenly.A、whenB、h
Scarcely______thosewordswhensuddenlythemonsterwastransformedintoavery
______singerand______dancerisalsogoodatdrawing.A、The:aB、The:theC、A:a
Diana:Lookatthosestrangely-dressedkids.Whataretheydoingthere?Arthur:
Diana:Lookatthosestrangely-dressedkids.Whataretheydoingthere?Arthur:
Iwentto______Londonyesterdayandsaw______strangeoldmanandalittlegirl,
Hewaswriting______theglasssuddenlyfellonthefloor.A、whileB、beforeC、soD
Itsuddenly________mehowwecouldimprovethesituation.A、occurredB、fearedC、s
随机试题
Inthepastfewdecades,remarkablefindingshavebeenmadeinethology,the
Geneticallymodified(GM)foodsarefoodsderivedfromgeneticallymodifiedorgan
Theoldfashionedgeneralstoreisfastdisappearing.Thisis,perhaps,api
Formanyyearsthecityhasbeenabusinesscenterwithhotelaccomodationmainl
Accordingtothedialogue,whatclassisProf.Greenteaching?[br][originalte
以下哪条措施对增强中空玻璃的保温性能基本无作用?( )A.增加两层玻璃本身的厚
正确的浸提过程为A.浸润、渗透、解吸、溶解 B.浸润、渗透、解吸、溶解、扩
从所给四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定规律性: A.如上图
舌杆位于下颌舌侧龈缘与舌系带、黏膜皱襞之间,距牙龈缘口底的距离要大于A.4~5
保护灵敏系数为()。A.3.55;B.4.75;C5.7;D.
最新回复
(
0
)