首页
登录
职称英语
Languages are remarkably complex and wonderfully complicated organs of cultu
Languages are remarkably complex and wonderfully complicated organs of cultu
游客
2024-01-15
83
管理
问题
Languages are remarkably complex and wonderfully complicated organs of culture. (76)
They contain the quickest and the most efficient means of communicating within their respective culture.
To learn a foreign language is to learn another culture. In the words of a poet and philosopher, "As many languages as one speaks, so many lives one lives." A culture and its language are as necessary as brain and body: while one is a part of the other, neither can function without the other. In learning a foreign language, the best beginning would be starting with the non-language elements of the language: its gestures, its body language, etc. Eye contact is extremely important in English. Direct eye contact leads to understanding, or, as the English saying goes, seeing eye-to-eye. We can never see eye to-eye with a native speaker of English until we have learned to look directly into his eyes.
选项
A、Organs of Culture
B、Brain and Body
C、Looking into His Eyes
D、Language and Culture
答案
D
解析
本题考查的是考生对全文主旨的把握,此题要求选择题目(title)。一般来讲,题目要求简单精炼,能概括文章主题或中心(subject/theme)。英文文章讲求逻辑性,一般一段文字由主题句(topic sentence)和支撑句(supporting sentences)构成,且主题句多在段首。这段文字即为如此:首句是主题句,概述语言和文化的关系,接下来的几句具体论述。从In learning起,基于语言和文化的关系谈论如何学好外语。因此选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3364187.html
相关试题推荐
Mr.Browndoesn’tthinkthatallbadlanguagesshouldbeallowed.Inhisopinion
LifeonEarthis______variedandcomplex.A、amazinglyB、amusedlyC、amazedlyD、amu
LifeonEarthis______variedandcomplex.A、amazinglyB、amusedlyC、amazedlyD、amu
Waterprobleminthefuturewillbecomemoreintenseandmorecomplex.Ourin
Thenoticewaswritteninseverallanguages______foreigntouristsshouldmisun
Thenoticewaswritteninseverallanguages______foreigntouristsshouldmisund
这个问题不像我最初想象的那么复杂。ThisissueisnotascomplicatedasIimagedatfirst.
Languagesareremarkablycomplexandwonderfullycomplicatedorgansofcultu
Itisworth______thateventhemostcomplexscientificideascaneventuallyaffe
Bigdatacanbedefinedasinformationthatistoobigorcomplextobeconta
随机试题
Peoplecansitonit.[br]Peoplecancookthere.A
THELIFECYCLEOFASTARIthasbeenconservativelyestim
Humanvisionlikethatofotherprimateshasevolvedinanarborealenvironme
TheDodgeBrothersA)Itwas100yearsagothisweektha
Whatproductsarethetwolettersdealingwith?[br]Howmanytransformersmust
张某,男,5岁,因枕部持续性疼痛,鼻后部流脓就诊。检查可见鼻咽顶部中央圆形隆起,
个人信用报告中涉及的基本信息除了姓名、性别、民族、出生日期、出生地外还包括(
黑膏药制备过程中没涉及到的操作为() A去火毒 B炼油 C下丹收膏 D
下面关于期间的表述正确的是:()A.刘某接到一审判决书后,由于胜诉方王某故
A.非诺贝特 B.阿托伐他汀钙 C.烟酸 D.依折麦布 E.考来烯胺高甘
最新回复
(
0
)