首页
登录
职称英语
Scientists measured the impact that people have on the enviroment using a ter
Scientists measured the impact that people have on the enviroment using a ter
游客
2024-01-15
63
管理
问题
Scientists measured the impact that people have on the enviroment using a term called carbon "footprint". That footprint reflects the amount of carbon dioxide that is emitted (排放) into the atmosphere as a result of someone’ s daily activities. Carbon footprints tend to be low for city dwellers (城镇居民). Living in a suburb outside a city, however, can turn that footprint into a bootprint.
Energy researchers Christopher Jones and Daniel Kammen calculated carbon footprints for people in every zip code across the United States. People living in city centers had small footprints , the researchers found. " It is much easier to have a low carbon impact if your home is close to where your work, shop and play, " explains Jones. Living within walking or biking distance cuts back on the amount of carbon dioxide associated with moving people by cars. And cities with extensive bus and subway networks allow people to travel great distances while keeping releases of climate-altering greenhouse gases low.
Not everyone can afford to live in the city, however. And not everyone wants to. Rings of suburbs have popped up around major cities across the world. Suburbs offer more space, allowing people to build larger homes. Suburbs may offer better schools for a family’ s kids. But those homes are typically well beyond walking distance from where their owners work, play and learn. So people who live in suburbs often drive long distances.
The new findings are an important contribution to climate research, says Matthew Kahn, an enviromental economist at the University of California, who was not involved with the study. Kahn would like to see the analysis applied to other parts of the world—Europe, India and China, for instance. That would give scientists a better feel for how culture might mix with location to influence our carbon footprints. [br] What does Matthew Kahn think of the new findings?
选项
A、He is confused by the mixed messages.
B、He thinks highly of them.
C、He can easily understand them.
D、He doubts their validity.
答案
B
解析
细节题。根据文章第四段第一句可知,卡恩说这些新发现对气候研究具有重要的贡献,因此他对新发现是持肯定态度的,故选项B(他对它们评价很高)正确。选项A(他对那些混杂的信息感到困惑)、选项C(他很容易理解它们)、选项D(他怀疑它们的有效性)文中均未提及。故本题选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3363686.html
相关试题推荐
Childrenandyoungpeopleareattheheartofsociety.Agoodeducationenab
______workhasbeendonetoimprovepeople’slivingstandard.A、ManyB、Agreatm
Bythetimethewar______,mostofthepeoplehadalreadyleft.A、brokeoutB、bro
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesont
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesont
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesont
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesont
Only11people()theshipwreck.A、survivedafterB、survivedthroughC、weresurviv
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemployedquitebyaccident,notknowin
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemployedquitebyaccident,notknowin
随机试题
YouwillheararadiointerviewwithabusinessmancalledBrettPorter,whodeve
Mothertoldthechild______toolate.A、notgetupB、donotgetupC、nottoget
IndianandPakistanhavefoughtthreewarssince1947,twoofthemoverKashmir.
Sexprejudicesarebasedonandjustifiedbytheideology(意识形态)thatbiology
[originaltext]Oneofthegreatestheartbreaksforfirefightersoccurswhen
下列何项不是子宫肌瘤的手术治疗指征( )A.并发不孕或多次流产 B.症状明显
在社会主义市场经济条件下,加强医学伦理学教育的意义,不包括A.防止和限制市场经济
狗脊片近边缘处有一条凸起棕黄色环纹是A:石细胞环带B:形成层C:纤维层D:
根据《标准施工合同》,工程预付款担保采用的形式是( )。A.第三方保证 B.动
总跨径是指多孔桥梁中各孔()。A.净跨径的总和 B.计算跨径的总和 C.标
最新回复
(
0
)