首页
登录
职称英语
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
游客
2024-01-13
63
管理
问题
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the following statements regarding the differing interpretations of Nightingale’s importance would the author most likely agree?
选项
A、Summers misunderstood both the importance of Nightingale’s achievements during the Crimean War and her subsequent influence on British policy.
B、The editors of Nightingale’s letters made some valid points about her practical achievements, but they still exaggerated her influence on subsequent genrations.
C、Although Summers’ account of Nightingale’s role in the Crimean War may be accurate, she ignored evidence of Nightingales’ subsequent achievement that suggests that her reputation as an eminent social reformer is welldeserved.
D、The editors of Nightingale’s letters mistakenly propagated the outdated idealization of Nightingale that only impedes attempts to arrive at a balance assessment of her true role.
E、The evidence of Nightingale’s letters supports Summers’ conclusions both about Nightingale’s activities and about her influence.
答案
C
解析
This question asks you to select a statement about the two contrasting accounts of Nightingale’s importance with which the author of the passage would be most likely to agree. The best answer is C. In the last paragraph, the author concedes that “Nightingale may not have achieved all of her goals during the Crimean War.” This is consistent with Summers’ view that Nighingale’s importance during the war has been exaggerated (lines 5-7), but the author of the passage nonetheless describes Nightingale as a great social pioneer because of her vision and achievements. These achievements, which the second paragraph states occurred primarily after the Crimean War, apparently did not influence Summers’ interpretation of Nightingale’s importance. Given the author’s favorable assessment of Nightingale’s reputation, it is likely that the author would agree that Summers’ interpretation ignores this important evidence. Choice A is not the correct answer. Although, in lines 40-42, the author concedes that Summers may be correct in her assessment of Nighingale’s wartime achievements, nothing is said in the passage about Summers’ discussion, if any, of Nightingale’s postwar influence or activities. Choice B is also incorrect. In lines 33-35, the author cites the editors’ collection of Nightingale’s letters as evidence of Nightingale’s “brilliance and creativity.” In addition, in light of the author’s statement that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44), there is no reason to think the author would agree that the editors exaggerated Nightingale’s influence on later generations. Choice D is not the correct answer. In the last paragraph of the passage, the author refers to Nightingale’s letters as evidence of her “brilliance and creativity” (lines 33-35), and as the basis for a conlusion that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44). It is therefore highly unlikely that the author believes that the editors of these letters have “mistakenly propagated” outdated notions or impeded a balanced assessment of Nightingale’s role. Choice E is also incorrect. In the last paragraph of the passage, the author states that “the evidence of Nightingale’s letters supports continued respect for Nightingale’ brilliance and creativity.” Summers, on the other hand, seeks in her book to “debunk” Nightingale’s “heroic reputation” (lines 3-5). Rather than supporting Summers’ conclusions about Nightingale, the evidence of Nightingale’s letters contradicts them.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3359765.html
相关试题推荐
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Accordingtothepassage,beforethefinalresultsofthestudywereknown,whic
Accordingtothepassage,beforethefinalresultsofthestudywereknown,whic
随机试题
•ReadthearticlebelowabouttheBritishlongerworkinghours.•Foreachqu
ScienceWithoutBordersScienceandtechnologyisamong
演出场所容纳的观众数量应当报()核准A.演出经纪机构 B.文化主管部门 C.
下列哪些情形不属于医疗事故()A.在紧急情况下为抢救垂危病人生命而采取紧急
关于系统性红斑狼疮的临床特点,错误的是()A.好发于女性 B.多见于20
目前我国生产的血液分析仪多属于A.光电型B.电容型C.激光型D.电阻型E.细胞化
2006-97.当归补血汤中黄芪与当归配伍用量的比例是A.1:1B.2:1C
一般来说,在衡量通货膨胀时,批发物价指数使用得最多、最普遍。()
估算工程量单价合同结算工程最终价款的依据是合同中规定的分部分项工程单价和(
女,35岁。诊断支气管哮喘2年,间断口服糖皮质激素及氨茶碱治疗,时有发作。该患者
最新回复
(
0
)