首页
登录
职称英语
25 . A large group of hyperactive children whose regular diets included food con
25 . A large group of hyperactive children whose regular diets included food con
游客
2024-01-13
61
管理
问题
25 . A large group of hyperactive children whose regular diets included food containing large amounts of additives was observed by researchers trained to assess the presence or absence of behavior problems. The children were then placed on a low-additive diet for several weeks, after which they were observed again. Originally nearly 60 percent of the children exhibited behavior problems; after the change in diet, only 30 percent did so. On the basis of these data, it can be concluded that food additives can contribute to behavior problems in hyperactive children. The evidence cited fails to establish the conclusion because
选项
A、there is no evidence that the reduction in behavior problems was proportionate to the reduction in food-additive intake.
B、there is no way to know what changes would have occurred without the change of diet, since only children who changed to a low-additive diet were studied.
C、exactly how many children exhibited behavior problems after the change in diet cannot be determined, since the size of the group studied is not precisely given.
D、there is no evidence that the behavior of some of the children was unaffected by additives.
E、the evidence is consistent with the claim that some children exhibit more frequent behavior problems after being on the low-additive diet than they had exhibited when first observed.
答案
B
解析
当我们想通过比较来研究某一因素对某件事情的影响时,要在保证其他条件不变的情况下,仅改变这一因素来研究它,只有这样我们得到的数据才有可能是可信的。段落中的论据却没有这样做,根据段落中提供的证据,我们不难推出,它是以饮食中包含有较多添加剂的儿童在不改变饮食的情况下,过了几周以后,有行为问题的儿童的比率不变为前提的,也就是说该证据没有用发展的眼光来看待儿童的行为问题。因此当我们用发展的眼光来看待儿童的行为问题时,我们将无法知道若不改变饮食,那些儿童的行为是否也会发生变化。由此分析我们可以得知(B)是正确选项。(A)、(C)和(D)都不是这个证据应该解决的问题;(E)引入了新的比较,因此也是错误的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3359053.html
相关试题推荐
Ourchildrenandgrandchildrenwill______ifwedon’tlookafterourplanet.A、e
Undernocircumstance______totellliestoparents.A、childrenareallowedB、are
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,the
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,the
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,the
Leadingcadreslaunchrectificationcampaignsatregular____________tohearthe
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,
随机试题
ThewordYogaitselfcomesfromanancientSanskritwordmeaning"union".Wh
以下关于防火墙功能特性的说法中,错误的是( )。A.控制进出网络的数据包和数据
低倍数泡沫灭火系统是指发泡倍数低于( )的泡沫灭火系统。A.20 B.30
效果难于或不能货币化,或货币化的效果不是项目目标的主体时,在经济评价中应采用(
资本充足率指的是()。A.资本总额与资产总额的比率 B.经济资本与风险加
条件反射的出现标志着心理活动的产生。
属于微囊制备方法中相分离法的是A.喷雾干燥法B.液中干燥法C.界面缩聚法D.多孔
肝硬化的常见并发症有( )。A.感染 B.肝性脑病 C.肝肾综合征 D.
尽职推荐是指保荐机构推荐发行人证券发行上市,应当遵循诚实守信、勤勉尽责的原则,按
关于工作D的时间参数的说法中,正确的为( )。 A.最迟开始时间为第
最新回复
(
0
)