首页
登录
职称英语
Any serious policy discussion about acceptable levels of risk in connection with
Any serious policy discussion about acceptable levels of risk in connection with
游客
2024-01-13
84
管理
问题
Any serious policy discussion about acceptable levels of risk in connection with explosions is not well served if the participants fail to use the word "explosion" and use the phrase "energetic disassembly" instead. In fact, the word "explosion" elicits desirable reactions, such as a heightened level of attention, whereas the substitute phrase does not. Therefore, of the two terms, "explosion" is the one that should be used throughout discussions of this sort. Which of the following is an assumption on which the argument above depends?
选项
A、In the kind of discussion at issue, the advantages of desirable reactions to the term "explosion" outweigh the drawbacks, if any, arising from undesirable reactions to that term.
B、The phrase "energetic disassembly" has not so far been used as a substitute for the word "explosion" in the kind of discussion at issue.
C、In any serious policy discussion, what is said by the participants is more important than how it is put into words.
D、The only reason that people would have for using "energetic disassembly" in place of "explosion ’ is to render impossible any serious policy discussion concerning explosions.
E、The phrase "energetic disassembly" is not necessarily out of place in describing a controlled rather than an accidental explosion.
答案
A
解析
Therefore前后分别为原因与结论,最后一句话实际上与第一句话相对应。因为“explosion”引出desirable的反应,而“energetic disassembly”不行,所以应使用“explosion”。假设的答案方向有三种:①A与B之间有联系;②引出desirabIe的反应的原因有意义;③没有其他原因影响使用“explosion”。如果论讨中,对“explosion”的合意反应优点超过缺点且若有缺点也是由于不合意的反应,正如(A)所说,就确实表明引出desirable的反应的原因有意义,即A可行或有意义,所以(A)正确;(B)、(E)无关;(C)起到了weaken的作用;而(D)中的only属段落中未出现的绝对化语言,所以必错。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3359021.html
相关试题推荐
Youshouldnot______goingtothedoctorbecauseyourillnessmightbeserious.A、
Themind-successconnectionisstrong,andmanyobstaclestooursuccessare
Themind-successconnectionisstrong,andmanyobstaclestooursuccessare
You______yesterdayifyouwerereallyseriousaboutthejob.A、oughttocomeB、ou
Idon’tthinkheisserious,______?A、doIB、isheC、don’tID、isn’theB本题考查反意疑
You______yesterdayifyouwerereallyseriousaboutthisproject.A、oughttocome
Theeducationof________youngisalways________hotandserioustopic.A、/,/B、the
Idon’tthinkheisserious,________?A、doIB、isheC、don’tID、isn’theD本题考查反
You________yesterdayifyouwerereallyseriousaboutthejob.A、oughttocome
Whilediscoveringthecauseofaseriousillness,A、theillnessshouldbecuredi
随机试题
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountries
WhichofthefollowingisNOTmentioned?[br][originaltext]Now,comedisc
WhichofthefollowingwritersisthegreatestEnglishcriticalrealistnovelist
设A为3阶矩阵,将A的第2行加到第1行得B,再将B的第1列的-1倍加到第2列得C
请回答公路安全护栏的相关问题。 (22)公路安全护栏的防护等级最高级别为(
幼儿期特点应除外()A.自1岁至满3周岁之前为幼儿期 B.饮食已从乳汁转换
在货币市场工具中,下列关于回购的表述,正确的是( )。A.回购是指在出售证券时与
一位父亲对大学毕业刚走上工作岗位的儿子说:“世界上只有没出息的人.没有没出息的工
通过电感线圈的电压不能突变。
下列属于根据断层走向与岩层走向的关系划分的类型的是()。A.正断层 B.逆断层
最新回复
(
0
)