首页
登录
职称英语
When cut, the synthetic material fiberglass, like asbestos, releases microscopic
When cut, the synthetic material fiberglass, like asbestos, releases microscopic
游客
2024-01-13
38
管理
问题
When cut, the synthetic material fiberglass, like asbestos, releases microscopic fibers into the air. It is known that people who inhale asbestos fibers suffer impairment of lung function. A study of 300 factory workers who regularly cut fiberglass showed that their lung capacity is, on average, only 90 percent of that of a comparable group of people who do not cut fiberglass. The statements above, if true, most strongly support which of the following hypotheses?
选项
A、People who work with fiberglass are likely also to work with asbestos.
B、Fiberglass fibers impair lung function in people who inhale them.
C、Fiberglass releases as many fibers into the air when cut as does asbestos.
D、Coarse fibers do not impair lung function in people who inhale them.
E、If uncut, fiberglass poses no health risk to people who work with it.
答案
B
解析
注意本题为“从上而下”类的support,即归纳,注意把握逻辑层次结构。(B)的内容恰好与段落中的第二句话相吻合,因此(B)正确;(A)的“工作中接触玻璃纤维的人非常有可能也会接触石棉”,在段落中并没有涉及;(C)为新的比较,必然不对;(D)中的Coarse fibers为新概念;(E)中的if uncut在段落中也未提及。注意体会(E)选项可以作为一个支持上面段落的推理的答案,但本题为归纳类。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358923.html
相关试题推荐
Somecleaningfluids,syntheticcarpets,wallpaneling,andotherproductsrelea
Thispassageisexcerptedfrommaterialpublishedin1997.Scientistshavebeen
Thispassageisexcerptedfrommaterialpublishedin1997.Scientistshavebeen
Thispassageisexcerptedfrommaterialpublishedin1997.Isthereamassiv
Thispassageisexcerptedfrommaterialpublishedin1997.Isthereamassiv
Thispassageisexcerptedfrommaterialpublishedin1997.Isthereamassiv
Aconsumerinsulatesahousewithmaterialboughtat20percentoffthelistpri
CANONICAL:A、unfortunateB、indisputableC、hereticalD、microscopicE、unappointed
SENTIENT:A、atypicalB、immaterialC、unusualD、comatoseE、rudimentaryD
IMMATERIAL:RELEVANCE::A、liberal:autonomyB、competent:valorC、circuitous:d
随机试题
America’sWesternMigration1.AfterAmericadeclaredinde
Cyberlawencompassesawidevarietyoflegalandpoliticalissuesrelatedtoth
Themostimportantmeansoftransportinthe19thcenturywas[originaltext]
A.switchingB.criticalC.diminishD.buysE.peeledF.crucialG.alt
赫尔巴特认为,教育理论体系的两个基础是()A.心理学 B.管理学 C.教育
临床上最常见的甲状腺功能亢进症的类型是A.滤泡状甲状腺癌 B.弥漫性毒性甲状腺
对妊娠合并肝炎的处理不正确的是A.加强营养 B.携带者可母乳喂养 C.预防出
求学者如果孜孜于衣食居住的安适,一定谈不上好学。同样,好学的目的也不是为了---
请根据所给图形的既有规律,选出一个最合理的答案: A.如上图所示 B.如上图
在潮湿场所向手提式照明灯具供电,下列哪项是正确的? A采用II类灯具,电压
最新回复
(
0
)