首页
登录
职称英语
If the airspace around centrally located airports were restricted to commercial
If the airspace around centrally located airports were restricted to commercial
游客
2024-01-13
72
管理
问题
If the airspace around centrally located airports were restricted to commercial airliners and only those private planes equipped with radar, most of the private-plane traffic would be forced to use outlying airfields. Such a reduction in the amount of private-plane traffic would reduce the risk of midair collision around the centrally located airports. The conclusion drawn in the first sentence depends on which of the following assumptions?
选项
A、Outlying airfields would be as convenient as centrally located airports for most pilots of private planes.
B、Most outlying airfields are not equipped to handle commercial-airline traffic.
C、Most private planes that use centrally located airports are not equipped with radar.
D、Commercial airliners are at greater risk of becoming involved in midair collisions than are private planes.
E、A reduction in the risk of midair collision would eventually lead to increases in commercial-airline traffic.
答案
C
解析
第一句话得出结论,禁止没有装备雷达的私人飞机使用中心位置的机场将迫使大多数私人飞机不在这些机场起降。除非如选项(C)所说,大多数使用这些机场的私人飞机是没有装备雷达的,否则该结论不能成立。因此第一句话的结论假设了选项(C),(C)是正确答案。该结论不需要假设偏远的机场对私人飞机很方便[选项(A)],因为该项限制使没有装备雷达的飞机别无选择?该结论仅关心对雷达的要求对私人飞机流量有什么样的影响,因此,选项(B),只与商业客机有关和选项(D)和(E),只与空中撞机的危险有关,不一定需要它们为假设。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358693.html
相关试题推荐
Now,commercialfarmershavebecomeincreasingly______sothatalmosteverythin
______!Thereisatraincoming.A、LookoutB、LookaroundC、LookforwardD、Look
______isknowntousall,theearthmovesaroundthesun.A、BecauseB、ForC、SoD
那时,英国在全球有很多殖民地。Atthattime,Britainhadmanycoloniesaroundtheworld.
Thisbuildingistallerthan________onearoundit.A、anyotherB、anotheroneC、an
WhenIwasalittlegirl,Iwasinterestedineverythingaroundme.Whenmy
Asequenceissymmetricallydistributedarounditsarithmeticmeanm,andthenu
Traditionally,thefirstfirmtocommercializeanewtechnologyhasbenefitedfr
Traditionally,thefirstfirmtocommercializeanewtechnologyhasbenefite
Traditionally,thefirstfirmtocommercializeanewtechnologyhasbenefite
随机试题
Ifyourpaymentreachesusbytheendofthismonth,wewillmakeourbesteffor
TodayIwanttohelpyouwithastudyreadingmethodknownasSQ3R.Thelett
设X1,2X,…,Xn(n>2)相互独立且都服从N(0,1),Yi=Xi-X(i
某部门工作计划表的项目栏一般最少应设计()等项。A.工作内容、时间要求、承办人
《长白山》一诗的作者吴兆骞,字汉槎,苏州松陵人,是()代诗人。A.宋 B.元
A.体液传播 B.吸血节肢动物传播 C.消化道传播 D.呼吸道传播 E.
社会工作者对每一名服务对象都给予关心和尊重,充分认识和理解服务对象个体在生理、心
以下关于人工成本预算的表述,不正确的是()A:员工医疗费和失业保险费属于工资
根据葛氏法则,属于买入信号的有()。A:平均线从下降开始走平,股价从下上穿平均线
(2020年真题)某育妇女停经45天,经诊断已经怀孕且其意愿为终止妊娠,医生开具
最新回复
(
0
)