首页
登录
职称英语
Toughened hiring standards have not been the primary cause of the present staffi
Toughened hiring standards have not been the primary cause of the present staffi
游客
2024-01-13
58
管理
问题
Toughened hiring standards have not been the primary cause of the present staffing shortage in public schools. The shortage of teachers is primarily caused by the fact that in recent years teachers have not experienced any improvements in working conditions and their salaries have not kept pace with salaries in other professions. Which of the following, if true, would most support the claims above?
选项
A、Many teachers already in the profession would not have been hired under the new hiring standards.
B、Today more teachers are entering the profession with a higher educational level than in the past.
C、Some teachers have cited higher standards for hiring as a reason for the current staffing shortage.
D、Many teachers have cited low pay and lack of professional freedom as reasons for their leaving the profession.
E、Many prospective teachers have cited the new hiring standards as a reason for not entering the profession.
答案
D
解析
短文排除了一种对于缺乏教师的解释——由于更苛刻的雇用标准——并提出了一种替代的解释——教师缺乏是由于工资低和工作条件不佳,选项(D)通过指出对于许多前教师来说,低工资和工作环境差是他们放弃这项职业的原因,为后面这种解释提供了支持性的证据,因此,(D)是正确答案;选项(A)、(C)和(E)提供了证据显示新的雇用标准和师资缺乏有关,从而支持了短文反对的一种解释;选项(B)描述新雇用标准的一种可能的结果,但它没有提供证据来支持关于师资缺乏的一种解释优于另一种解释
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358502.html
相关试题推荐
Justasthelionrepresentsstrength,thepigeonis______peaceingeneralcase
Ifthepopulationoftheearthgoesonincreasingatitspresentrate,there
Ifthepopulationoftheearthgoesonincreasingatitspresentrate,there
Ifthepopulationoftheearthgoesonincreasingatitspresentrate,there
Accordingtothepassage,thepresenttenseinEnglishis______.[br]Theautho
IgaveJohnapresentbuthegavemenothing______.A、inturnB、inreturnC、inad
Atpresenttime,peoplehaveatrendtoliveinthe______.A、suburbB、suburbsC、g
Thepainwillgoaway______.A、byandbyB、byanychanceC、alloverD、atpresent
Itisn’tquite______thathewillbepresentatmeeting.A、sureB、rightC、exact
Atpresenttime,peoplehaveatrendtoliveinthe_________.A、suburbB、suburbs
随机试题
Therespondentworkson______[br][originaltext]AExcuseme,I’msorrytoboth
Wouldyouquicklylook______thesefiguresformeandseeifthereareanyobviou
关于审稿,说法正确的有()。A.审稿时不必全面审读全稿 B.审稿时不宜把
对外开放是我国的一项长期的基本国策,实行这一国策的前提和基础是()A.公平合理
下列有关铁吸收的描述哪一项是正确的A.同时摄入果糖、氨基酸均不利于铁的吸收 B
双组分路面标线涂料不黏胎干燥时间小于()。A.20min B.25min
下列哪项不是氯胺酮的作用A、降低颅内压 B、升高血压 C、增加眼内压 D、
根据下表,则下列说法正确的是()。 I.来自东亚的游客数量小于来自东欧、
某男,48岁。辨析其证候是原发性肝癌,肌肉消瘦,乏力少气而嗜卧,腹皮苍黄,胀大如
编制人工定额时,工人必需消耗的工作时间包括()。A.多余和偶然工作时间
最新回复
(
0
)