首页
登录
职称英语
The role of the Uplandian supreme court is to protect all human rights against a
The role of the Uplandian supreme court is to protect all human rights against a
游客
2024-01-13
60
管理
问题
The role of the Uplandian supreme court is to protect all human rights against abuses of government power. Since the constitution of Uplandia is not explicit about all human rights, the supreme court must sometimes resort to principles’ outside the explicit provisions of the constitution in justifying its decisions. However, human rights will be subject to the whim of whoever holds judicial power unless the supreme court is bound to adhere to a singly objective standard, namely, the constitution. Therefore, nothing but the explicit provisions of the constitution can be used to justify the court’ s decisions. Since these conclusions are inconsistent with each other, it cannot be true that the role of the Uplandian supreme court is to protect all human rights against abuses of government power. The reasoning that leads to the conclusion that the first sentence in the passage is false is flawed because the argument
选项
A、ignores data that offer reasonable support for a general claim and focuses on a single example that argues against that claim.
B、seeks to defend a view on the grounds that the view is widely held and that decisions based on that view are often accepted as correct.
C、rejects a claim as false on the grounds that those who make that claim could profit if that claim is accepted by others.
D、makes an unwarranted assumption that what is true of each member of a group taken separately is also true of a group as a whole.
E、concludes that a particular premise is false when it is equally possible for that premise to be true and some other premise false.
答案
E
解析
本题的解题关键在对两句话的理解:其一是Uplandian宪法没有明确人们的所有权利;其二是只有明确的宪法条款才能使最高法院的判决公正合理。根据第一句话可知,Uplandian宪法虽然没有明确所有人的权利,但是还是明确了人们的一部分权利;再由第二句话可推出Uplandian最高法院可根据这一部分明确的权利在某些情况下做出公正合理的判决。也就是说Uplandian最高法院既有可能做出公正合理的判决,也有可能做不出公正合理的判决,而本题段落的论述却得出了Up—landian宪法是保障所有人的权利的说法不正确。由此分析可知,本题段落中的推理很明显犯了(E)选项所描述的推理错误。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358345.html
相关试题推荐
保护环境和发展经济一样重要。Protectingtheenvironmentisasimportantasdevelopingeconomy.
ArealestatedeveloperinFlorida,desiringtoprotecthishigh-riseapartment
ExperiencedgardenersadviseagainstplantingsnappeasafterlateAprilbecause
TheSupremeCourtisnolongerabletokeeppacewiththetremendousnumberofc
TheEnvironmentalProtectionAgencymustrespondtothehazardtochildren’she
InMarch300collegestudentsturnedoutinWashingtontoprotestagainstpropos
Thebestargumentforthetenuresystemthatprotectsprofessionalemploymentin
Itistruethatitisagainstinternationallawtosellplutoni-umtocountries
Foratradeembargoagainstaparticularcountrytosucceed,ahighdegreeofbo
Oneofthegreatdifficultiesinestablishinganimalrightsbasedmerelyonthe
随机试题
[originaltext]How’sthebread?(A)Ittastesquitegood.(B)Putitthereonthe
Musiccomesinmanyforms;mostcountrieshaveastyleoftheirown.【C1】
Thedirectortriedtogettheactorsto______tothenextscenebyhandsignals.
建筑机械的修理方式中,以全面检修为主的修理是()。A.预防修理 B.日常修理
( )是由于市场利率变化使债券持有人再投资收益率受到影响所带来的风险。A.利率风
下列选项中属于Internet专有的特点为:A.采用TCP/IP协议 B.采用
甲对乙享有10万元到期债权,乙对丙也享有10万元到期债权,三方书面约定,由丙直接
双盘法兰铸铁管常应用于()。A.室外给水工程 B.室外排水工程 C.水处理
在国际工程投标报价中,当机械设备所占比重较大、使用的均衡性较差、搁置时间过长而使
男,35岁,腹痛、反酸10年。1周来症状加重,并出现夜间痛,进食能部分缓解。
最新回复
(
0
)