首页
登录
职称英语
Chronic back pain is usually caused by a herniated or degenerated spinal disk. I
Chronic back pain is usually caused by a herniated or degenerated spinal disk. I
游客
2024-01-13
76
管理
问题
Chronic back pain is usually caused by a herniated or degenerated spinal disk. In most cases the disk will have been damaged years before chronic pain develops, and in fact an estimated one in five people over the age of 30 has a herniated or degenerated disk that shows no chronic symptoms. If chronic pain later develops in such a case, it is generally brought about by a deterioration of the abdominal and spinal muscles caused by insufficient exercise. The statements above, if true, most strongly support which one of the following?
选项
A、Four out of five people over the age of 30 can be sure they will never develop chronic back pain.
B、People who exercise their abdominal and spinal muscles regularly are sure to be free from chronic back pain.
C、Patients rarely suffer even mild and fleeting back pain at the time that a spinal disk first becomes herniated or degenerated .
D、Doctors can accurately predict which people who do not have chronic back pain will develop it in the future.
E、There is a strategy that can be effective in delaying or preventing the onset of pain from a currently asymptomatic herniated or degenerated spinal disk.
答案
E
解析
由短文的最后一句话可知,缺乏锻炼是引起慢性疼痛的主要原因,也即经常锻炼就可以有效地防止慢性疼痛,因此(E)是正确答案;(B)过于绝对化,因为在某些特殊情况下,慢性疼痛可能不是由缺乏锻炼引起,所以经常锻炼不一定能消除慢性疼痛;(A)、(C)和(D)都不能从短文中合理地推出。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358316.html
相关试题推荐
Accordingtotheweatherforecast,whichisusually_________,itwillsnowthi
Expectednoisesareusuallymore_________thanunexpectedonesofthelikemagn
ThefirstyearofschoolinAmerica,knownaskindergarten,usuallybeginsb
ThefirstyearofschoolinAmerica,knownaskindergarten,usuallybeginsb
ThefirstyearofschoolinAmerica,knownaskindergarten,usuallybeginsb
在业余时间里你通常做些什么?Whatdoyouusuallydoinyoursparetime?
Anewsreportisusuallyveryshort,______whenitisaboutsomethingveryimpor
Visitorstothezoousuallypitytheanimalsowingtotheirparticularemoti
Visitorstothezoousuallypitytheanimalsowingtotheirparticularemoti
Visitorstothezoousuallypitytheanimalsowingtotheirparticularemoti
随机试题
TheBenefitsofTravelingAbroadMoreandmorepeoplechoosetotravela
ScientistssaytherehasbeenaseveredecreaseintheamountofwaterinLa
TheNewOldAg
从所给四个选项中,选出最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
[已过时]某展览馆(建筑体积为58000m3,净空高度≤8m),消火栓设于展厅内
()养护作业应当做好沟通衔接。A.县际 B.市际 C.省际 D.区际
消费金融公司根据客户的(),通过贷款利率风险定价和浮动计息规则,合理确定消费贷款
患者,男,64岁。患有糖尿病3年,血脂、血糖控制不理想。今晨出现昏厥1次,短暂失
在几种有代表性的课程概念中,“理论上很吸引人,实践上却很难实行”的是( )。A
【教材已删除】工程风险管理计划实施过程中的监控内容包括()。A.制订风险控
最新回复
(
0
)