首页
登录
职称英语
Extensive housing construction is underway in Pataska Forest, the habitat of a l
Extensive housing construction is underway in Pataska Forest, the habitat of a l
游客
2024-01-10
62
管理
问题
Extensive housing construction is underway in Pataska Forest, the habitat of a large population of deer. Because deer feed at the edges of forests, these deer will be attracted to the spaces alongside the new roads being cut through Pataska Forest to serve the new residential areas. Consequently, once the housing is occupied, the annual number of the forest’s deer hit by cars will be much higher than before construction started.
Which of the following is an assumption on which the argument depends?
选项
A、The number of deer hit by commercial vehicles will not increase significantly when the housing is occupied.
B、Deer will be as attracted to the forest edge around new houses as to the forest edge alongside roads.
C、In years past, the annual number of deer that have been hit by cars on existing roads through Pataska Forest has been very low.
D、The development will leave sufficient forest to sustain a significant population of deer.
E、No deer hunting will be allowed in Pataska Forest when the housing is occupied.
答案
D
解析
A.The number of deer hit by commercial vehicles will not increase significantly when the housing is occupied.当入住房屋时,被商务用车撞的鹿的数量不会显著上升。
解析:选项取反:房子住满时,被商务用车撞的鹿的数量会显著上升。取反之后加强原文,不选。
B.Deer will be as attracted to the forest edge around new houses as to the forest edge alongside roads.鹿会像被新房子周围的森林边缘吸引一样,被吸引到沿着马路的森林边缘。
解析:该选项不取反其实是在说,有一半的鹿会跑到新房子周围的森林边缘,还有一半会跑到沿着马路的森林边缘,而只有跑到沿着马路的森林边缘才有可能被车撞。因此该选项说房子住满后,被车撞的鹿的数量会减半,削弱原文,不选。
C.In years past,the annual number of deer that have been hit by cars on existing roads through Pataska Forest has been very low.过去几年中,在现有的贯穿Pataska森林的马路上被车撞的鹿的数量一直很少。
解析:该选项讲的是过去几年,本题讨论的是房子住满以后的情况,与原文无关,不选。
D.The development will leave sufficient forest to sustain a significant population of deer.这次开发会留有足够数量的森林来维持足够数量的鹿。
解析:选项取反:这次开发不会留有足够数量的森林来维持足够数量的鹿。即开发导致鹿的基数变少,于是被车撞的鹿的数量也不会上升,削弱原文,正确。该选项不取反,也可以理解,即被车撞的鹿的数量上升,其前提是有足够数量的鹿可以用来撞。
E.No deer hunting will be allowed in Pataska Forest when the housing is occupied.当房子住满时,Pataska森林就不允许猎鹿了。
解析:本题讨论的是被车撞的鹿的数量,与打猎无关,不选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3350511.html
相关试题推荐
BADINAGE:A、unambiguousallusionB、solemnexchangeC、extensiveconversationD、exa
Despitethe(i)______ofpopularinterestinrainforestsandmedicinalplants,t
ExtensivetravelaffordedLangstonHughesa(i)______perspective,butitwasHar
Alarmedthatland-clearingpracticesarerapidly(i)______crucialhabitat,theg
Despite(i)______ontakingraretamarinsfromtheirhabitat,theillegaltradei
Recentscholarshiphasquestionedthe(i)________oftropicalforestsaroundthe
Despitetheirextensiveeffortstodeterminethemodeofoil(i)________,scient
Exoticinsectpestscanproducebothshort-andlong-termeffectsonforeste
MigratorysongbirdsbreedinginEurasia’stemperateforestsdependonasumm
Seedingaforestwithnonnativespeciesafterafirecanimpedenativeplant
随机试题
Wheredoesthemanwanttogo?[br][originaltext]M:Hi.Iwaswonderingifthe
[originaltext]Theearliesttimewhenanythinglikebadmintonwasplayedwas
Iama27-year-oldsinglemother.IamalsotravellingtheroadtomyPh.D.
根据庇古的实际余额效应,总需求将随着价格水平的下降而增加,这是因为利率下降导致投
由图示长直导线上的电流产生的磁场( )。 A、方向与电流流向相同 B、
某大医院一位眼科博士,因急于为两位病人进行角膜移植,而又一时找不到现成的供体角膜
患者,女,20岁。喉结两侧弥漫性肿大,边界不清,皮色如常,无疼痛,诊为气瘿。治疗
进入初中后,赵东难以控制自己的情绪,时常无故的兴奋不已,转而又哀伤忧愁,这反应了
下列提法中()不是培训结构化面试考官,提高结构化面试的信度和效度的要求。A.要
发行人、上市公司公告的信息披露资料,有虚假记载、误导性陈述或者重大遗漏,致使投
最新回复
(
0
)