首页
登录
职称英语
As of late 1980s, neither theorists nor large-scale computer climate models
As of late 1980s, neither theorists nor large-scale computer climate models
游客
2024-01-10
63
管理
问题
As of late 1980s, neither theorists nor large-scale computer climate models could accurately predict whether cloud systems would help or hurt a warming globe. Some studies suggested that a four percent increase in stratocumulus clouds over the ocean could compensate for a doubling in atmospheric carbon dioxide, preventing a potentially disastrous planetwide temperature increase. On the other hand, an increase in cirrus clouds could increase global warming.
That clouds represented the weakest element in climate models was illustrated by a study of fourteen such models. Comparing climate forecasts for a world with double the current amount of carbon dioxide, researchers found that the models agreed quite well if clouds were not included. But when clouds were incorporated, a wide range of forecasts was produced. With such discrepancies plaguing the models, scientists could not easily predict how quickly the world’s climate would change, nor could they tell which regions would face dustier droughts or deadlier monsoons. [br] The author of the passage is primarily concerned with
选项
A、confirming a theory
B、supporting a statement
C、presenting new information
D、predicting future discoveries
E、comparing points of view
答案
B
解析
a statement对应第一段第一句,全文通过例子和实验来支持这一观点。A项错在confirming,confirm表示“证实”,是100%的确定,但是本文只是通过例子和实验来“加强”第一段第一句的观点,并没有“证实”。C项文中来提及。D项文中未提及。E项文章只有一个观点,即第一段第一句,而不是一些观点。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3349397.html
相关试题推荐
Manypeopleacquiresoftwareprogramsfortheirhomecomputersbyillegallycopy
Nocomputerwilleverbeabletodoeverythingthatsomehumanmindscando,for
Neitherarisingstandardoflivingnorbalancedtrade,byitself,establishesa
Behindthehopethatcomputerscanreplaceteachersistheideathatthestudent
Simon:Westilldonotknowwhethermachinesmightbeabletothink.Computersa
ThefossilrecordshowsthattheclimateofNorthAmericawarmedanddriedatth
Acomputerequippedwithsignature-recognitionsoftware,whichrestrictsaccess
InrecentyearstheclimatehasbeengenerallycoolinnorthernAsia.Butduring
InEgyptinthelatePaleolithicperiod,theclimatechanged,pasturesbecamede
Astheetchedlinesoncomputermemorychipshavebecomethinnerandthechips’
随机试题
Youwillhearanotherfiverecordings.Foreachonedecidewhatspeakersaredoi
Theheartisanimportantorganofcirculation______functionistopump.blood
Societyisaddictedtobeauty.Whereveryoulookthereareimagesofslimmo
美国斯普朗格尔最早对人的价值观进行归类下列属于他分类结果的是()。A.理性价值
患儿女,11个月。出现弛张高热,咳嗽5天,精神差,食欲不振,时有呕吐,查体:烦躁
以下不是深覆患者常见的面型表现的是A.长面型 B.短面型 C.下颌角较小
下列有关生物工程的叙述,不正确的是()。A.植物细胞工程都能定向改造生物的遗
为阑尾切除术后的患者做健康宣教,鼓励早起床活动,目的是为了避免A.内出血 B.
①老上海商业繁荣,大店小铺________,百业俱全。每个店主都希望为自己的商铺
下列关于工程设计中标人根据合同约定完成中标项目的叙述,正确的是( )。A.中标
最新回复
(
0
)