首页
登录
职称英语
Members of the San, a hunter-gatherer society, have a diet far richer in fru
Members of the San, a hunter-gatherer society, have a diet far richer in fru
游客
2024-01-10
65
管理
问题
Members of the San, a hunter-gatherer society, have a diet far richer in fruits and vegetables and lower in salt than is typical in industrialized societies. They also differ from industrialized societies in that they have extremely low rates of high blood pressure and obesity. However, contrary to what some have claimed, if people in industrialized societies adopted the San’s diet, the incidence of high blood pressure and obesity in these societies might not be dramatically reduced, because________.
Which of the following most logically completes the passage?
选项
A、psychological stress, which can also cause high blood pressure, occurs in both industrialized and nonindustrialized societies
B、the San’s low-salt diet is due, not to preference, but to the limited availability of salt in their region
C、a few members of the San have been found to suffer from circulatory system ailments other than high blood pressure
D、members of the San are far more physically active than are most members of industrialized societies
E、not all individuals with high blood pressure are obese
答案
D
解析
D选项说明,San的成员之所以健康,是因为体力劳动多,而不仅仅因为饮食健康,可以解释为什么工业社会采取了San的饮食习惯后依然没有变得更健康,正确。A项无法说明为什么非工业社会的高血压和肥胖症发病率低,不选。B项San的成员为什么少吃盐与本文无关,不选。C项本文讨论的疾病仅限于高血压和肥胖症,与循环系统疾病无关。E项高血压患者是否同时患有肥胖症与本文无关,不选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3349232.html
相关试题推荐
Asociety’sinfantmortalityrateisanacceptedindicatorofthatsociety’sgen
Eventhoughmostuniversitiesretaintheroyaltiesfromfacultymembers’inventi
Severalrecentstudiessuggestthatachildbornintoafamilywhosemembershav
Formembersoftheseventeenth-centuryAshantinationinAfrica,animal-hideshi
Whencongressreconvenes,somenewlyelectedmembersfromruralstateswilltry
TheAudubonSocietyandotherconservationgroups,concernedoverwhattheyhave
Everyindividualinasocietyhasaresponsibilitytoobeyjustlawsandtodiso
Itisnolongerpossibleforasocietytoregardanylivingmanorwomanasahe
Therearesixmembersonacommittee,fourofwhomarewomenandtwoofwhomare
PROFILEOFCONGRESSINYEARX(totalmembership:535)[img]2014m5x/ct_egreqm_egr
随机试题
Ifallgoesaccordingtoplan,thetownwillprepareforanother______ofvisit
Thecigaretteindustrybeganinthe1870swiththedevelopmentofthecigare
A—LaborMarketB—EmploymentExchangeC—FullEmploymentD—Piecew
关于矩形天窗采光特性的描述,下列哪项是错误的?( )A.天窗位置高度增高,其照
微波可分为哪几个波段A.又称厘米波 B.分米波、厘米波 C.厘米波、毫米波
A.飞门 B.户门 C.吸门 D.阑门 E.魄门下极被称为()
2019年3月上海证券交易所公布《上海证券交易所科创板股票交易特别规定》,明确投
某果农要用绳子捆扎甘蔗,有三种规格的绳子可供使用;长绳子1米,每跟能捆7根甘蔗;
C三角形每次顺时针移动3格子,2格,1格。故答案为C。
( )是指利用期货市场上不同合约之间的价差进行的套利行为。A.价差套利 B.
最新回复
(
0
)