首页
登录
职称英语
Some people think secondary school students should study international news
Some people think secondary school students should study international news
游客
2024-01-09
76
管理
问题
Some people think secondary school students should study international news as one of their subjects. Other people say this is a waste of valuable school time. Discuss both views and give your own opinion. (2013-06-22)
选项
答案
When I was a secondary school student, I started to be interested in what was happening in the world. However, my accelerating interest to the world was not encouraged by my teachers who thought the only job for a secondary school student was to study the designated courses, such as science and arts . From my judgement, those people who claim it is a waste of school time to study international news were wrong and it is essential for secondary school students to know about the world .
First of all, secondary school students are at a crucial stage of change, when their physical power is fast growing and their mental attitude is dramatically developing .At this period of time, their interest and curiosity about the world beyond their "comfort zone" are increasing. Unfortunately, they do not have money to travel to other countries, so learning about the news on media , such as from television, is one option for them to meet such a demand. The international news programmes on the media are a window from which students can have a broader perspective of the society in which they live.
However, students may have difficulties in understanding the news, so they need help from school teachers, whose duty is to cultivate students to become a responsible person and qualified citizen. Secondary school students are young, and to some extent, naive. When they are exposed to media coverage, they might lack the ability to understand the complexities of the world. Furthermore, very often, there are distorted reports or misinterpretations of news in the media. Without necessary support and appropriate guidance from teachers, students may be misled and sometimes go astray; thus, secondary school teachers are actually in an important position to help them distinguish between right and wrong.
All in all, to understand the world is essential for secondary school students, which can be through learning about international news, which, therefore, is not a waste of time. The time of adolescence is valuable, so it should be spent with informed guidance.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3347987.html
相关试题推荐
Peoplewhoinheritthesicklecellanemiagenefromonlyoneparentseemtober
Schoolintegrationplansthatinvolvebusingbetweensuburbanandcentral-citya
Oneviewoftheeconomycontendsthatalargedropinoilpricesshouldeventual
Amajorityoftheinternationaljournalistssurveyedviewnuclearpowerstations
Formanypeople,householdlaborremainsdemandingevenifabletoaffordhouseh
Seemingtobetheonlyorganizationfightingfortherightsofpoorpeopleinth
Since1965therearefourtimesasmanyBlackcollegestudentsenrolled,andthe
Alargeriseinthenumberofhousingstartsinthecomingyearshouldboostnew
Asaresultofmedicaladvances,manypeoplethatmightatonetimehavediedas
Arecentnationalstudyofthepublicschoolsshowsthattherearenowonemicro
随机试题
战争险()社会保障金[br]全损险()保险公司K、D
一篇文章选取的关键词越多,揭示文章主题就越深,可供搜索、利用的概率就越高。
患者,男,41岁。3小时前在睡眠中突发胸痛,有压抑感,伴大汗而来急诊。既往无类似
银行业金融机构应对存在重大环境风险、社会风险的客户进行名单制管理。()
患者,男性,50岁。慢性病毒性肝炎20年。近日出现消瘦、腹水、蜘蛛痣,肝在肋下未
宫颈与阴道黏膜可见散在的红色斑点,最可能的诊断为A.链球菌性阴道炎 B.念珠菌
案例七: 一般资料:求助者,女性,28岁,中学教师。 案例介绍:求助者由于与
中型机电设备分项报价表中供货分项类别的内容包括( )。A.主机和标准附件 B.
以下不属于债权相对性的是( )。A.债权主体的相对性 B.债权客体的相对性
运动时突然出现的胸痛和呼吸困难,查体左侧胸廓饱满,最可能是A.支气管哮喘 B.
最新回复
(
0
)