首页
登录
职称英语
A system was developed to control traffic congestion on the M25 motorway. Expert
A system was developed to control traffic congestion on the M25 motorway. Expert
游客
2024-01-05
75
管理
问题
A system was developed to control traffic congestion on the M25 motorway. Experts use【L5】________information from the motorway to set【L6】________according to traffic build-up. However, in order to maintain a steady flow of traffic, the number of vehicles on the roads should not exceed【L7】________per lane per hour, which is far fewer than the number on【L8】________of the motorway. One solution could be to fit the car with【L9】________and a computer. The system would be activated when approaching an area of congestion and the computer would then regulate the acceleration and【L10】________to help the car to pass easily through the congestion. [br] 【L8】
A: So they’re looking at live action on the motorway?
D: Exactly. Because they’re working in real time and reacting immediately to the situation on the road, they hope to alleviate problems before they happen. So as the traffic gets heavier to the point where these waves of congestion are likely to form, the controllers monitoring the situation set speed limits at say, 50 or 60 mph to regulate the flow. Further back down the motorway at the back of the congestion zone, they set a lower speed limit, say 40 mph, which should theoretically help control the traffic through the problem area.
A: But traffic jams still happen on the M25, don’t they? I was in one a few months ago and we were at a standstill for ages.
D: Yes, of course, sometimes there are simply too many cars on the roads, I think what the programme said was that the ideal number of cars on the road is
no more than 2,000 per lane per hour
— something like that. Theoretically, this should keep traffic moving smoothly at all times. But of course the number of cars on the road
far exceeds this
— I think in
some sections of the M25
there have been up to 200,000 vehicles a day.
A: Mmm. So, basically we need to reduce the number of cars on the roads. Well, that’s not likely to happen, is it?
D: No, but researchers are still looking into car technology that might help. As most congestion waves are caused by drivers braking too hard suddenly, the idea is that you
install radar on the outside of the car
and an onboard computer. The driver would activate the system when signs alerted him or her to a possible congestion zone. Then the computer would take over and then
take control of the braking and acceleration.
Because it can react much faster than a human driver, in theory, it would control the car smoothly through the zone.
A: A bit like an auto-pilot system?
D: Yes.
选项
答案
some sections
解析
本题有关M25高速路上某个区域的交通量。录音原文对题目进行了反义转换,录音中的far exceeds是题目中far fewer than的反义转换。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3336596.html
相关试题推荐
[img]2012q1/ct_eirm_eirread_0037_20121[/img][br]systematicdesign
Aspark,aflint:HowfireleapttolifeThecontroloffire
Aspark,aflint:HowfireleapttolifeThecontroloffire
Aspark,aflint:HowfireleapttolifeThecontroloffire
Aspark,aflint:HowfireleapttolifeThecontroloffire
Tocontroldustatminesites,miningcompaniesoftenuseA、chemicalswhichmayb
MorseCodeMorsecodeisbeingreplacedbyanewsatellite-basedsystemforsend
MorseCodeMorsecodeisbeingreplacedbyanewsatellite-basedsystemforsend
MorseCodeMorsecodeisbeingreplacedbyanewsatellite-basedsystemforsend
MorseCodeMorsecodeisbeingreplacedbyanewsatellite-basedsystemforsend
随机试题
Ifyourpaymentreachesusbytheendofthismonth,wewillmakeourbesteffor
TodayIwanttohelpyouwithastudyreadingmethodknownasSQ3R.Thelett
设X1,2X,…,Xn(n>2)相互独立且都服从N(0,1),Yi=Xi-X(i
某部门工作计划表的项目栏一般最少应设计()等项。A.工作内容、时间要求、承办人
《长白山》一诗的作者吴兆骞,字汉槎,苏州松陵人,是()代诗人。A.宋 B.元
A.体液传播 B.吸血节肢动物传播 C.消化道传播 D.呼吸道传播 E.
社会工作者对每一名服务对象都给予关心和尊重,充分认识和理解服务对象个体在生理、心
以下关于人工成本预算的表述,不正确的是()A:员工医疗费和失业保险费属于工资
根据葛氏法则,属于买入信号的有()。A:平均线从下降开始走平,股价从下上穿平均线
(2020年真题)某育妇女停经45天,经诊断已经怀孕且其意愿为终止妊娠,医生开具
最新回复
(
0
)