首页
登录
职称英语
The Reputation Institute, a consultancy, has revealed the results of its lat
The Reputation Institute, a consultancy, has revealed the results of its lat
游客
2023-12-31
91
管理
问题
The Reputation Institute, a consultancy, has revealed the results of its latest "Reptrack" Corporate Reputation Survey Various spokespersons took the opportunity to
hammer home
the importance of managing reputation. Reputation is so important these days, they said, that we live in nothing less than a "reputation economy".
The launch of the British corporate-reputation survey was only one of a number of similar launches around the world; and a rapidly growing number of niche businesses, such as Reputation Defender, give people advice on managing their online reputations. For example, they offer tips on how to push positive items up the Google ranking and
neutralize
negative ones.
A fast growing discipline and corporate necessity, reputation management is widely acknowledged as a valuable intangible asset which can be one of the most important sources of competitive edge in a fiercely competitive market. In 2011, controversy around the Taco Bell restaurant chain arose when public accusations were made that their "seasoned beef product was made up of only 35% real beef. A class action lawsuit was filed by the law firm Beasley Allen against Taco Bell. The suit was voluntarily withdrawn with Beasley Allen citing that "From the beginning of this case, we stated that if Taco Bell would make certain changes regarding disclosure and marketing of its ’seasoned beef product, the case could be dismissed." Taco Bell responded to the case being withdrawn by launching a reputation management campaign titled "Would it kill you to say you’re sorry?" that ran advertisements in various news outlets in print and online.
It is easy to see why so many bosses are such eager consumers of this kind of advice. The market value of companies is increasingly determined by things you cannot touch: their brands and their intellectual capital, for example, rather than their factories or fleets of trucks. The idea of "reputation economy" makes intuitive sense: Facebook is worth more than General Motors. At the same time, reputation is getting ever harder to manage. Non-Governmental Organizations can turn on a company in an instant and accuse it of racism or crimes against the environment. Customers can trash its products on Twitter. The objection to the reputation industry is that it depends on a naive view of the power of reputation: that companies with positive reputations will find it easier to attract customers and survive crises. But tobacco companies make vast profits despite their awful reputations.
The biggest problem
with the reputation industry, however, is its central idea: that the way to deal with potential threats to your reputation is to work harder at managing your reputation. The opposite is more likely: The best strategy may be to think less about managing your reputation and concentrate more on producing the best products and services you can. Many successful companies, such as Amazon, Costco, Southwest Airlines and Zappos, have been notable for their intense focus on their core businesses, not for their fancy marketing. If you do your job well, customers will say nice things about you and your products. In his autobiography, John Stuart Mill argued that the best way to attain happiness is not to make happiness your "direct end", but to fix your mind on something else. Happiness is the incidental by-product of pursuing some other worthy goal. The same can be said of reputation. [br] The author of the passage advises companies to________.
选项
A、read John Stuart Mill’s Autobiography
B、focus on building their reputation
C、deal with potential threats to their reputation
D、focus more on providing better products and services
答案
D
解析
作者观点。作者要么明示观点,要么隐含观点,本文属于前者。作者在第五段论述了主流观点后,提出自己的见解“The opposite is more likely:The best strategy may be to think less about managing your reputation and concentrate more on
producing the best products and services
you can”,显然,选项D点明了作者的观点。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3320385.html
相关试题推荐
Asaresultoftheirfrequentlitters,rabbitshavethereputationofbeing_____
ManypeopleinWaleshaveanaffinitywithmusic.A、reputationforB、solubilityi
Asoundsystemofqualitycontrolhasbeeninstitutedinthecompany.A、construct
TheReputationInstitute,aconsultancy,hasrevealedtheresultsofitslat
TheReputationInstitute,aconsultancy,hasrevealedtheresultsofitslat
TheReputationInstitute,aconsultancy,hasrevealedtheresultsofitslat
TheReputationInstitute,aconsultancy,hasrevealedtheresultsofitslat
TheReputationInstitute,aconsultancy,hasrevealedtheresultsofitslat
TheReputationInstitute,aconsultancy,hasrevealedtheresultsofitslat
FIFA’sreputationhasbeenseverelytarnishedbyrepeatedallegationsofvote-bu
随机试题
Thefollowingdatasufficiencyproblemsconsistofaquestionandtwostateme
Whatkindofdifficultydodoctorsusuallyhaveaccordingtothepassage?Theya
利润总额是指营业利润加上投资收益、补贴收入、营业外收入,减去营业支出后的余额。(
某火力发电厂有6台额定压力为13.72MPa、额定蒸发量为670t/h的电站锅炉
下面关于氨基苷类抗生素的叙述中,正确的组合是①因为在消化道吸收很少,所以没有口服
食管癌患者进食呛咳,提示A、上段食管癌 B、食管气管瘘 C、肺癌转移 D、
左边给定的是纸盒的外表面,下列哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示 B.如
329某一元醇与金属钠完全反应,可得到11.2L氢气(标准状况),则该醇是(
有利于教师作用的发挥的课堂培训方法是()。A.专题讲座 B.研讨法
某人用80万元购买一套已使用了20年的住房,该住房的耐用年限为70年,当基准收益
最新回复
(
0
)