首页
登录
职称英语
First, of course, it is plain that in a few years everyone will have at his
First, of course, it is plain that in a few years everyone will have at his
游客
2023-12-30
75
管理
问题
First, of course, it is plain that in a few years everyone will have at his elbow several times more mechanical energy than he has today.
Second, there will be advances in biological knowledge as far-reaching as those that have been made in physics. We are only beginning to learn that we can control our biological environment as well as our physical one. Starvation has been prophesied twice to a growing world population: by Malthus about 1.8 billion and by Crookes about 1.9 billion. It was headed off the first time by taking agriculture to America and the second time by using the new fertilizers. Soon starvation will be headed off by the control of the diseases and the heredity of plants and animals—by shaping our own biological environment.
And third, I come back to the haunting theme of automation. The most common species in the factory today is the man who works or minds a simple machine—the operator. Before long he will be as extinct as the hand-loom weaver and the dodo. The repetitive tasks of industry will be taken over by the machines, as the heavy tasks were taken over long ago; the mental tedium will go the way of physical exhaustion. Today we still distinguish, even among repetitive jobs, between the skilled and the unskilled, but in a few years to come all repetition will be unskilled. We simply waste our time if we oppose this change. [br] We are beginning to learn that we________.
选项
A、can control our physical environment
B、can never control our biological environment
C、have no control over our physical environment
D、can control both our biological and physical environments
答案
D
解析
第二段第二句提到“我们刚开始了解到我们可以控制我们的生物环境和物理环境”,所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3318111.html
相关试题推荐
每个人都有各自的长处与缺点,应该互相学习,才能取人之长,补己之短。Everyonehashisownstrongpointsaswellash
靠临时抱佛脚要想通过外语课是不可能的。Youcannotgetbyinaforeignlanguagecoursebycrammingat
Becauseeveryoneknows,factsspeaklouderthanwords.A、SinceB、ThatC、ItD、As
Alldon’thaveafreeticketmustpaytheadmissionfee.A、Everyonewhodoesn’th
Insuranceisthesharingof【C1】______.Nearlyeveryoneisexposed【C2】______r
Insuranceisthesharingof【C1】______.Nearlyeveryoneisexposed【C2】______r
Insuranceisthesharingof【C1】______.Nearlyeveryoneisexposed【C2】______r
Insuranceisthesharingof【C1】______.Nearlyeveryoneisexposed【C2】______r
Insuranceisthesharingof【C1】______.Nearlyeveryoneisexposed【C2】______r
Insuranceisthesharingof【C1】______.Nearlyeveryoneisexposed【C2】______r
随机试题
PeoplecelebrateMother’sDayandFather’sDaybecause______.[br]Theunderlin
Whatisthenextnumberinthissequence:3,12,60,360,...?2520(数列后项与前项的商依次是4
【B1】[br]【B2】[audioFiles]audio_eufm_j09_007(20082)[/audioFiles]produce
AfterthreeyearsatNewYorkUniversity,Ileftatthetimetotakeasix-m
[originaltext]M:Cathy,chaostheoryseemstobeabranchofphysicsormathema
(2018年)2018年3月,某化工生产企业以委托加工收回的已税高档化妆品为原料
患者,女性,30岁,经胃镜检查确诊为慢性胃炎,查幽门螺杆菌阳性。治疗药物中不包括
目前已知的最强的致泻毒素是A:Vero细胞毒素B:霍乱肠毒素C:耐热性肠毒素
肺炎球菌肺炎患者其痰液呈()。A.黏液痰 B.铁锈色痰 C.大量脓痰分三层
根据我国《民事诉讼法》的规定,人民检察院对民事案件进行抗诉,正确的是:()
最新回复
(
0
)