首页
登录
职称英语
My government will continue to deliver the best schools and skills for young
My government will continue to deliver the best schools and skills for young
游客
2023-12-30
77
管理
问题
My government will continue to deliver the best schools and skills for young people. In England, my ministers will help more schools to become academies and support more free schools to open, whilst continuing investment to deliver more school places. And to improve education attainment and child health, my government will ensure all infants will receive a free school meal. Free childcare will be extended to more of the most disadvantaged 2-year-olds and a bill will be introduced to help working families with childcare costs.
选项
答案
我国政府将继续为年轻人提供最好的学校和技能教育。在英格兰,在继续投资获取更多的学校用地的同时,部长们将帮助更多的学校发展成为专业的学院,并支持更多免费学校的设立。并且,为了提高儿童受教育程度以及促进其健康,政府也将确保所有孩童都能获得学校免费膳食。免费托儿服务也会涵盖更多极其贫穷的两岁幼童。同时,为了帮助工薪家庭解决其育儿费用,新的法案也会出台。
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3317390.html
相关试题推荐
Asthedebateofwomen’srightscontinued,thewomen’smovementbegantogaingr
Itiscommonlyagreedthatallgovernmentsshouldtakeimmediatemeasurestoend
Themeritofasalestaxisthatitdecreasesgovernmentrelianceonincometaxe
Computer______willbecomemorewidespreadasmoreschoolsaddcomputerclassest
WhydoreadersofNewScientistcontinuetogetsteamedupaboutrace?After
WhydoreadersofNewScientistcontinuetogetsteamedupaboutrace?After
WhydoreadersofNewScientistcontinuetogetsteamedupaboutrace?After
WhydoreadersofNewScientistcontinuetogetsteamedupaboutrace?After
WhydoreadersofNewScientistcontinuetogetsteamedupaboutrace?After
HowwouldthereturnofaLaborgovernmentaffectthepoliticalcalculationsin
随机试题
Atuniversityyouwillhavetowriteoftenandinvariousdifferentformats,
框架一剪力墙结构,是指在框架结构内设置适当抵抗水平剪切力墙体的结构,一般用于(
成人晨尿比密的参考范围是A.1.005~1.015 B.1.025~1.035
引起硅酸盐水泥体积安定性不良的因素是下列中的哪几个? Ⅰ.游离氧化钠Ⅱ.游离
A.母病及子 B.相乘传变 C.子病犯母 D.相侮传变 E.制化传变"见
一件商品,先涨价20%,然后又降价20%,结果现价与原价相等( )。
B[解析]两套图的图形排列顺序相同,由第一套图可知正确答案为B。
郝女士,27岁,2年前已分娩一女婴,希望接受宫内节育器避孕措施,来院咨询,要求健
(2015年真题)根据埃里克森的人类心理一社会发展阶段论,个体在成年中期需要处理
用干混地面砂浆YT20贴600mm×600mm石材楼面,灰缝宽为2mm
最新回复
(
0
)