首页
登录
职称英语
What is the common opinion about age and work? [originaltext] There is a wide
What is the common opinion about age and work? [originaltext] There is a wide
游客
2023-12-29
57
管理
问题
What is the common opinion about age and work?
There is a widespread assumption that work gets harder after 40. But in most organizations work gets dramatically easier after 40.
The responsibilities may be heavier, but after 40 you should be valued for your experience, know-how and judgment, rather than for the ability to work 18 hours every day. Most of the major rewards of success tend to accumulate after the age of 40 — if you do the right things before that watershed birthday.
What are the right things? First of all, do your homework; learn every thing you need to know about your business or profession before 40. Second, develop your own style. Before you’re 40, learn what you’re comfortable with, whether it’s in the way you dress or simply the small touches that set you apart. Third, put your emotional life in order, if possible. It’s a great help, when climbing toward the higher rungs of the career ladder, to be happy in life, rather than to find yourself mired in emotional crises. It’s hard enough to succeed without taking on personal problems that sap your energy and divert your attention. Besides, unhappiness is like a disease — it gradually eclipses interest in everything else.
Fourth, know your weaknesses. Accept the things you don’t do well, can’t stand, won’t do.
Fifth, know your strengths. You’d better decide what you’re good at, too, and recognize the things you enjoy doing and do better than anyone else. Whatever your role, knowing who you are and what you’re good at is critical for success.
选项
A、Work gets a lot easier after the age of 40.
B、Most of one’s work is done before the age of 40.
C、There isn’t much work to do after the age of 40.
D、Work gets more difficult after the age of 40.
答案
D
解析
细节信息。题干:关于年龄和工作的普遍观点是什么?根据原文“There is a widespreadassumption that work gets harder after 40.”,译文为:人们普遍认为40岁以后工作会更难。题干是对原文的同义替换,用common opinion代替widespreadassumption,所以选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3315908.html
相关试题推荐
WorldWarⅡiscommonlyacknowledged______someofthe20thcentury’smostnota
Thecommongardenpea,alsocalledtheEnglishpea,______foritsedibleseeds.
Cooperationisthecommonendeavoroftwoormorepeopletoperformatasko
Cooperationisthecommonendeavoroftwoormorepeopletoperformatasko
Cooperationisthecommonendeavoroftwoormorepeopletoperformatasko
Cooperationisthecommonendeavoroftwoormorepeopletoperformatasko
Cooperationisthecommonendeavoroftwoormorepeopletoperformatasko
It’scommonlyacknowledgedthatinfantmortalityhasdeclinedbecauseofrecent
______alanguagefamilyisagroupoflanguageswithacommonoriginandsimila
FormanyyearsitwascommonintheUnitedStatestoassociateChineseAmeri
随机试题
【说明】假设你是南京第一中学的英语老师,为你的学生LindaChen写一封留学推荐信。【内容】1.认识LindaChen已经3年;2.
Superstition(迷信)hasalwaysbeenpartofhumannatureandhasexistedinev
Everyofficeworkerhatesmeetings.Butit’sastrangesortofhate,similar
关于审贷分离的实施要点,下列表述正确的有()。A.审查审批人员原则上不允许
高校教师培养的形式主要是()。A.在职培养 B.脱产研修 C.特殊培
建设项目信息管理任务中,信息交流与沟通的目的是()。A:建设项目参与各方共享项
在药品的标签或说明书上,不必要的文字和标志是A:药品的通用名称 B:药品规格
积极情绪的协调作用和消极情绪的破坏、瓦解作用这表明情绪具有( )A.适应功能
某药材为耳后腺及皮肤腺的干燥分泌物,味初甜而后有持久的麻辣感,粉末嗅之作嚏。
压力容器在使用过程中,使用单位应对其进行年度检查。根据《固定式压力容器安全技术监
最新回复
(
0
)