首页
登录
职称英语
An overseas buyer got this painting for 4. 46 billion US dollars. [originaltext]
An overseas buyer got this painting for 4. 46 billion US dollars. [originaltext]
游客
2023-12-28
67
管理
问题
An overseas buyer got this painting for 4. 46 billion US dollars.
A. Listen to the following passage and then decide whether the statements below are true or false. After hearing a short passage, blacken the letter "A " on the ANSWER SHEET if you think the statement is true, or the letter "B" if you think it is false. There are 10 statements in this part of the test, 1 point for each statement. You will hear the passage only once. At the end of the recording, you will have 2 minutes to finish this part.
A race started Friday to keep a famous painting by celebrated British artist J. M. W. Turner in Britain after it was sold to an overseas buyer for 4. 46 million US dollars.
Arts Minister Michael Ellis has slapped an export ban on the work, Walton Bridges, painted by J. M. W. Turner around 1806.
Art experts say they believe it to be the first Turner landscape to be completed in the open air.
The painting, which was sold at auction in July 2018 for almost 3. 5 million pounds, shows the double-span bridge that ran across the River Thames between the locks at Sunbury and Shepperton in Surrey. It had been erected in 1788 to replace a wooden structure, which had fallen into decay.
The piece led to a major series of Thames river scenes during a prolific period where Turner worked in sketchbooks and painted in watercolor and oil, collecting material for exhibited pictures.
It is believed Turner exhibited the painting at his own gallery in London’s Harley Street in 1806, which he used for personal and specifically English subjects rather than his larger, grand manner pictures which he showed at the Royal Academy.
Ellis said: "Turner is one of Britain’s greatest ever artists, whose studies of British life still resonate with the public today. Walton Bridges is a beautiful example of his distinctive style and his fascination with the landscapes of 19th century Britain. "
"It has so much significance for artistic and historical reasons that it is right that we do all we can to save the masterpiece for the benefit of the nation. "
Art expert Lowell Libso, who serves on a review committee, said: "This unusual and picturesque double bridge crossing the Thames by the market town of Walton was made at a time when Turner was mostly living at nearby Isleworth rather than in London. At that time, around 1806, Turner was frequently sketching in oil, watercolor or pencil from a boat which he rowed along this stretch of the Thames.
选项
答案
B
解析
细节信息题。录音中提到“A race started Friday to keep a famous painting by celebrated British artist J.M.W.Turner in Britain after it was sold to an overseas buyer for 4.46 million US dollars”,意思是“这幅J.M.W Turner的画以446万美元的价格卖给一个海外购买者之后,这周五,人们开始努力想要将这位著名画家的著作留在英国国内”。在这里这幅绘画的价格为446万元,而不是44.6亿元。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3314010.html
相关试题推荐
[originaltext]Thehumanbrainprocessesmaleandfemalevoicesdifferently,
[originaltext]Weallknowwhatasignificantnumberofobstaclesthetouris
[originaltext]Weallknowwhatasignificantnumberofobstaclesthetouris
[originaltext]Weallknowwhatasignificantnumberofobstaclesthetouris
[originaltext]Weallknowwhatasignificantnumberofobstaclesthetouris
[originaltext]NITDoCoMoInc,Japan’slargestmobilephoneserviceprovider
[originaltext]NITDoCoMoInc,Japan’slargestmobilephoneserviceprovider
[originaltext]NITDoCoMoInc,Japan’slargestmobilephoneserviceprovider
[originaltext]NITDoCoMoInc,Japan’slargestmobilephoneserviceprovider
Whichistrueaboutthespeaker’simplication?[br][originaltext]HadIknowny
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)