首页
登录
职称英语
Bioinformatics is a new computer software technology that makes research finding
Bioinformatics is a new computer software technology that makes research finding
游客
2023-12-25
58
管理
问题
Bioinformatics is a new computer software technology that makes research findings on genetic engineering publicly available to the public. [br]
Bioinformatics is the name given to the computer software technologies that are being devised to manage information overload. The field includes everything from storage to classification, analysis and distribution of gene and protein sequence data. Bioinformatics tools have moved genetic research out of the laboratory and transferred it to computer databases for use by anyone with access to the Internet.
Asking for a WTO focused on its trade mission is not to neglect the importance of the other problems the institution has been asked to deal with. But the balance that many countries expect to see in the economic global governance agenda should not be pursued solely at the WTO. The international community should create effective ad-hoc instruments to confront the other challenges.
选项
A、正确
B、错误
答案
B
解析
原文最后部分指出国际共同体应该“create effective ad-hoc instruments to con front the other challenges”即“创造有效、特别的方法面对其他挑战”,而题干中却说国际共同体寻求有效的方法是为了“in establishing economic global governance...”即“建立经济的全球管理方式……”,显然题干所言的目的与原文不相符,因此,该题的说法是错误的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3303230.html
相关试题推荐
Allofusinresearchhavefocusedonadrugthatisso______thatitcanchange
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emot
随机试题
Whathappenedlastnight?[br][originaltext]Iknewtheywantedtodrinkmeund
1925年2月24日,国父孙中山病危时,留下一段《家事遗嘱》:“余因尽瘁国事,不治家产。其所遗之书籍、衣物、住宅等均付吾妻宋庆龄,以为纪念。余
Burmeseopposition’sleaderAungSanSuuKyihasvowedtocontinueseekingfreed
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]M:Isthistableinthecornerokay?W:Sure,wecansithere.Be
__________________(我们应该开发本地区自然资源的建议)hasbeendiscussedattheconference.Thes
请在第____60__处填上正确答案。
如果财务净现值().表明项目的盈利能力超过了基准收益率或设定的收益率。A.
汽车客运站规模大小以设计年度平均日旅客发送量和()为依据,结合所在地国民经济发展
2021年12月31日,甲公司“固定资产”科目期末借方余额为1500万元,“累计
最新回复
(
0
)