首页
登录
职称英语
According to the passage, what has made America’s system of higher education a g
According to the passage, what has made America’s system of higher education a g
游客
2023-12-25
93
管理
问题
According to the passage, what has made America’s system of higher education a great success? [br]
The decentralization, diversity, academic freedom and shared governance that have evolved over the past two centuries have made America’s system of higher education one of the most accessible and democratic in the world. Today educators from around the globe are turning to U.S. institutions of higher learning for inspiration.
November not only marks the publication of Toni Morrison’s eagerly anticipated eighth novel, Love, but it is also the tenth anniversary of her Nobel Prize for Literature. Morrison is the first black woman to receive a Nobel Prize, precedented in literature by only two black men: Wole Soyinka, the Nigerian playwright, poet and novelist, in 1986; and Dereck Walcott, the Caribbean-born poet, in 1992. But Morrison is also the first and only American-born Nobel laureate for literature since 1962, the year novelist John Steinbeck received the award.
选项
A、Toni Morrison and Dereck Walcott.
B、Toni Morrison, John Steinbeck and Wole Soyinka.
C、Toni Morrison, Dereck Walcott and Wole Soyinka.
D、Toni Morrison, Dereck Walcott and John Steinbeck.
答案
C
解析
本段落人名等专有名词较多。本题要求根据题干中的关键词,回原文找寻获诺贝尔文学奖的黑人姓名,将听力材料中其它无关的专有名词干扰项排除后,可知只有选项c的说法是正确的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3303198.html
相关试题推荐
Whatisatfaultinourpresentsystemisnottheoutcomebutthefallibleproce
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
Sino-foreigneducationalprogramonbusinessispopularinChinanow,andthede
AmericanIndianlanguages,whichdifferwidely,tendedtogroupmanyunitsofme
Americanswhoconsiderthemselves______inthetraditionalsensedonotusuallyh
Seekingtobuildsupportamongblackfamiliesforitseducationreformlaw,
随机试题
TherearemanyreasonsforapersonplanningtodoPhDresearch(forexample,
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(飞行时差反应).Jetlagma
Concernwithmoney,andthenmoremoney,inordertobuytheconveniencesand
[originaltext]M:I’mreallyscaredaboutthistalkI’vegottogivenextweek.
题目:《bpmf》 2、内容: 3、基本要求 (1)试讲10分
患者,女性,30岁。反复颜面及双下肢水肿5年,血压升高3年,近半年反复牙龈出血,
A.(25±2)℃,相对湿度60%±5%的条件下进行B.40℃条件下进行试验C.
折扣定价策略包括( )。 A.数量折扣 B.促销折扣 C.运费
药材横断面皮部呈红棕色,有数处向内嵌入,木部黄白色,有细孔(导管),射线红棕色、
甲旅游公司为增值税一般纳税人,主要从事旅游服务,2019年10月有关经营
最新回复
(
0
)