首页
登录
职称英语
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
游客
2023-12-24
76
管理
问题
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness. [br]
Organic food, prepared as simply as possible or, preferably, left raw. Frequent sessions with a spiritually inclined fitness practitioner, working toward the health of both mind and body, because of traditional healing techniques rather than those of Western medicine.
A dog collar that is capable of detecting the emotions of a dog and communicate them to humans has been invented by a Japanese biologist. The smart collar device is named Inupathy — Inu means dog in Japanese — and was developed to better understand his own dog.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
原文首句介绍了智能项圈的功能和发明者,第二句解释发明此装置的初衷是什么。dog collar是套在宠物犬脖子上的项圈。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3301527.html
相关试题推荐
Ifpeoplecannotaffordtobuytheirownhouse,theycanrentpropertyfromapr
Peoplewokenduringtheseperiodsofeye-movementsgenerallyreportedthatthey
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
随机试题
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0401_2010111[/img][br][originaltext](A)The
Theseating_________ofthelecturehallis2000.A、capabilityB、capacityC、quant
期货投机行为的存在有一定的合理性,这是因为()。A、期货投机者的预期总是比套期保值者要准确B、生产经营者有规避价格风险的需求C、如果只有套期保值者参
Heconcludedhisspeechwitharemarkthat________________(失败乃成功之母).failureis
America’sTop5CleanestCitiesWhatIsaCleanCity?
Whatisthespeaker’smaintopic?[originaltext]Italianscientistshaverais
Teachersinthisschoolwereencouragedtousedramaasa(n)________oflearning.
Everybodywantstogetwealthy.Intoday’s【B1】______world,makingmoneyor
杆OA=l,绕固定轴O转动,某瞬时杆端A点的加速度a如图所示,则该瞬时杆OA
共用题干 一般资料:求助者,女性,32岁,机关公务员。案例介绍:求助者主述,半
最新回复
(
0
)