首页
登录
职称英语
What can be forecast if an eye is seen in the center of a storm by visible satel
What can be forecast if an eye is seen in the center of a storm by visible satel
游客
2023-12-24
55
管理
问题
What can be forecast if an eye is seen in the center of a storm by visible satellite imagery? [br]
Visible satellite imagery can help forecasters determine whether or not there’s a clear eye in the center of a storm. An eye is a sign of a strong storm, and a clear eye is a sign of a storm that’s intensifying in a hurry.
With India’s air conditioner market expected to explode from 30 million to a billion units by 2050, the world’s second-most populous country could become the planet’s top user of electricity for cooling. India is already the No.3 producer of greenhouse gases, burning through 800 million tons of coal every year and the predicted AC boom could mean the country would have to triple its electricity production to meet demand.
选项
A、It has the largest population in the world.
B、It has the largest market of air conditioners in the world.
C、It has tripled its electricity generation due to the increasing AC demand.
D、It is likely to produce more greenhouse gases in the coming years.
答案
D
解析
事实细节的找寻与判断。根据原文有关印度的表述“the world’s second-most populous country”可知,印度是全球人口第二大国,选项A错误。原文“With India’s air conditioner market expected to explode”和“could become the planet’s top user of electricity for cooling”所述为预估印度空调市场发展的情况,并非说明印度目前拥有全球最大的空调市场,选项B错误。原文“the predicted AC boom could mean the country would have to triple its electricity production…”表明印度有可能将来会需要增加两倍的电力生产,选项C “It has tripled”表示该事件已经发生,与原文不符。根据原文“India is already the No.3 producer of greenhouse gases. burning through 800 million tons of coal…”以及关于电力生产需求增加的表述,可判断印度通过焚烧煤炭供电,电力生产需求增加,焚煤量会相应提升,制造更多的温室气体,选项D正确,故应选择选项D。掌握关键词,排除干扰项,“conservation”并未在原文中体现。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3300945.html
相关试题推荐
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
随机试题
Athiefdroppedawinninglotteryticket(彩票)atthesceneofhiscrime,but
Usuallypeopleunderstress______expresstheirfullrangeofpotential(潜能).
Withonlyabout1,000pandasleftintheworld,Chinaisdesperatelytrying
A. B. C. D.
传染性非典型肺炎的潜伏期一般为A.5~7天 B.1~7天 C.2个月 D.
基金销售机构关于客户档案管理与保密的实务操作不包括()。A.建立严格的基
A.凉血止血,散瘀消痈 B.凉血止血,解毒敛疮 C.凉血止血,清热利尿,清肺
正常成年人的肾小球滤过率约为A.100ml/min B.125ml/min
(2015年真题)分部工程验收可以由()组织。A.施工单位项目经理 B.
某公司为新建项目发行总面额为3000万元的15年期债券,票面利率为15%,发行费
最新回复
(
0
)