首页
登录
职称英语
In almost all cases the soft parts of fossils are gone for ever but they wer
In almost all cases the soft parts of fossils are gone for ever but they wer
游客
2023-12-24
68
管理
问题
In almost all cases the soft parts of fossils are gone for ever but they were fitted around or within the hard parts. Many of them also were attached to the hard parts and usually such attachments are visible as depressed or elevated areas, ridges, or grooves, smooth or rough patches on the hard parts. The muscles most important for the activities of the animal and most evident in the appearance of the living animal are those attached to the hard parts and possible to reconstruct from their attachments. Much can be learned about a vanished brain from the inside of the skull in which it was lodged.
Restoration of the external appearance of an extinct animal has little or no scientific value. It does not even help in inferring what the activities of the living animal were, how fast it could run, what its food was, or such other conclusions as are important for the history of life. However, what most people want to know about extinct animals is what they looked like when they were alive. Scientists also would like to know. Things like fossil shells present no great problem as a rule, because the hard parts are external when the animal is alive and the outer appearance is actually preserved in the fossils.
Animals in which the skeleton is internal present great problems of restoration, and honest restorers admit that they often have to use considerable guessing. The general shape and contours of the body are fixed by the skeleton and by muscles attached to the skeleton, but surface features, which may give the animal its really characteristic look, are seldom restorable with any real probability of accuracy. The present often helps to interpret the past. An extinct animal presumably looked more or less like its living relatives, if it has any. This, however, may be quite equivocal. For example, extinct members of the horse family are usually restored to look somewhat like the most familiar living horses — domestic horses and their closest wild relatives. It is, however, possible and even probable that many extinct horses were striped like zebras. Others probably had patterns no longer present in any living members of the family. If lions and tigers were extinct they would be restored to look exactly alike. No living elephants have much hair and mammoths, which are extinct elephants, would doubtless be restored as hairless if we did not happen to know that they had thick, woolly coats. We know this only because mammoths are so recently extinct that prehistoric men drew pictures of them and that the hide and hair have actually been found in a few specimens. For older extinct animals we have no such clues. [br] According to the passage, the soft part of fossilized animals______.
选项
A、can always be accurately identified
B、have usually left some traces
C、can usually be reconstructed
D、have always vanished without any trace
答案
B
解析
这是道细节题。文中第一段的“In almost all cases the soft parts of fossils are gone for ever but they were fitted around or within the hard parts. Many of them also were attached to the hard parts and usually such attachments are visible as depressed or elevated areas,ridges, or grooves, smooth or rough patches on the hard parts.”(几乎所有的化石的软体部分都消失了,但是他们还是很好地编织在硬体里面。他们许多还是和硬体部分联系在一起的,并且这种联系在压缩或者突出的部分可以看到。)可以看出已经成为化石的动物的柔嫩部分给人们留下了些蛛丝马迹。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3300191.html
相关试题推荐
Losingajobornotbeingabletofindonealmostalwaysbringsunwelcomech
Losingajobornotbeingabletofindonealmostalwaysbringsunwelcomech
Itisreportedthatalmost66%ofthelandinthewesternpartofthecountryar
Mostyoungpeopletodayare,intheeyesoftheoldergeneration,selfishalmost
ThechiefU.N.climatescientist,R.Pachhauri,saiditwasalmostimpossiblet
Thenewborninfant’seyeisalmostaslargeasitcouldbeforadulthood,butit
Ifithadnotbeenforthatstrangesequenceofcoincidences,thatalmosteerie_
Themeaningsof"goingtothedogs"and"goingbankruptcy"arealmostsimilar,w
Thenewaccessibilityoflandaroundalmosteverymajorcity______anexplosiono
Chineseinvestmentstherehavesoared,tonearly$40bnin2016—almostwhatthe
随机试题
[originaltext]Robinson:Li,IsuggestwedoaquicktourofcentralLondon.As
景泰蓝(cloisonné)是驰名中外的传统工艺,它集青铜艺术、瓷器和雕刻诸种工艺制作技巧于一身,是一门地道的北京绝活。它是收藏家收藏的佳品,也是人们居家使用的
Thee-scoreisaconsumerratingmetricusedtodetermineanindividual’spo
Theperiodofadolescence,i.e.,theperiodbetweenchildhoodandadulthood,
雨期施工时,要建立完善的(),防排结合。A、防水系统 B、排水系统 C、挡水
具有一定镇咳、祛痰、平喘作用的药物是A.鸡内金B.麦芽C.山楂D.神曲E.莱菔子
下列( )不属于发包人应当承担的赔偿损失。 A、未及时检查隐蔽工程造成的损失
A.声呐利用次声波探测鱼群 B.汽车导航仪利用电磁波导航 C.验钞机利用荧光
在实践中,金融风险可能造成的损失分类不包括( )。A.意外损失 B.非预期损
A.H因子 B.C3 C.Clq D.C5a E.I因子具有过敏毒素作用
最新回复
(
0
)