首页
登录
职称英语
[originaltext] Increasingly, over the past ten years, people—especially youn
[originaltext] Increasingly, over the past ten years, people—especially youn
游客
2023-12-23
102
管理
问题
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly processed foods, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods. What are natural foods, you may ask? Well they are foods which do not contain chemical additives and which have not been affected by chemical fertilizers that are widely used in farming today.
Natural foods, for example, are vegetables, fruit and grain which have been grown in soil that is rich in organic matters. In simple terms, this means that the soil has been nourished by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the amount—but not the quality—of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy pastures. Compare this with what happens in the mass production of poultry: there are battery farms, for example, where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food; they also produce eggs which lack important vitamins.
Question No. 23 Why have people become more interested in natural foods?
Question No. 24 For what purpose are chemicals and fertilizers used in the production of foods?
Question No. 25 Which of the following statements is TRUE about natural foods?
Question No. 26 Which of the following would NOT be regarded as natural foods?
选项
A、Chickens and eggs produced on battery farms.
B、Vegetables and grain grown in soil rich in organic matters.
C、Animals allowed to feed and move freely in healthy pastures.
D、Foods that have not been affected by chemical fertilizers
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3297055.html
相关试题推荐
Thepresentsituationofpeople’sabnormalbehaviorsspeaksvolumesforthefact
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,such
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,such
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,such
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,such
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,such
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,such
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,such
ThehappiestpeopleintheworldmayliveinScandinavia,anewstudysugges
ThehappiestpeopleintheworldmayliveinScandinavia,anewstudysugges
随机试题
战争险()社会保障金[br]全损险()保险公司K、D
一篇文章选取的关键词越多,揭示文章主题就越深,可供搜索、利用的概率就越高。
患者,男,41岁。3小时前在睡眠中突发胸痛,有压抑感,伴大汗而来急诊。既往无类似
银行业金融机构应对存在重大环境风险、社会风险的客户进行名单制管理。()
患者,男性,50岁。慢性病毒性肝炎20年。近日出现消瘦、腹水、蜘蛛痣,肝在肋下未
宫颈与阴道黏膜可见散在的红色斑点,最可能的诊断为A.链球菌性阴道炎 B.念珠菌
案例七: 一般资料:求助者,女性,28岁,中学教师。 案例介绍:求助者由于与
中型机电设备分项报价表中供货分项类别的内容包括( )。A.主机和标准附件 B.
以下不属于债权相对性的是( )。A.债权主体的相对性 B.债权客体的相对性
运动时突然出现的胸痛和呼吸困难,查体左侧胸廓饱满,最可能是A.支气管哮喘 B.
最新回复
(
0
)