首页
登录
职称英语
The discovery of the Antarctic not only proved one of the most interesting of
The discovery of the Antarctic not only proved one of the most interesting of
游客
2023-12-20
74
管理
问题
The discovery of the Antarctic not only proved one of the most interesting of all geographical adventures, but created what might be called "the heroic age of Antarctic exploration". By their tremendous heroism, men such as Shckleton, Scott, and Amundsen caused a new continent to emerge from the shadows, and yet that heroic age, little more than a century old, is already passing. Modern science and inventions are revolutionizing the techniques of former explorers, and, although still calling for courage and feats of endurance, future journeys into these icy wastes will probably depend on motor vehicles equipped with caterpillar traction rather than on the dogs that earlier discoverers found so invaluable.
Few realize that this Antarctic continent is almost equal in size to South America, and enormous field of work awaits geographers and prospectors. The coasts of this continent remain to be accurately chartered, and the mapping of the whole of the interior presents a formidable task to the cartographers who undertake the work. Once their labors are completed, it will be possible to prospect the vast natural resources which scientists believe will furnish on the of the largest treasure hoards of metals and minerals the world has yet known, and almost inexhaustible sources of copper, coal, uranium, and many other ores will become available to man. Such discoveries will usher in an era of practical exploitation of the Antarctic wastes.
The polar darkness which hides this continent for the six winter months will be defeated by huge batteries of light, and make possible the establishing of air-fields for the future inter-continental air services by making these areas as light as day. Present flying routes will be completely changed, for the Antarctic refueling bases will make flights from Australia to South America comparatively easy over the 5,000 miles journey.
The climate is not likely to offer an insuperable problem, for the explorer Admiral Byrd has shown that the climate is possible even for men completely untrained for expeditions into those frozen wastes. Some of his party were men who had never seen snow before, and yet he records that they survived the rigors of the Antarctic climate comfortably, so that, provided that the appropriate installations are made, we may assume that human beings from all countries could live there safely. Byrd even affirms that it is probably the most healthy climate in the world, for the intense cold of thousands of years has sterilized this continent, and rendered it absolutely germfree, with the consequences that ordinary and extraordinary sicknesses and diseases from which man suffers in other zones with different climates are here utterly unknown. There exist no problems of conservation and preservation of food supplies, for the latter keep indefinitely without any signs of deterioration; it may even be that later generations will come to regard the Antarctic as the natural storehouse for the whole world.
Plans are already on foot to set up permanent bases on the shores of this continent, and what so few years was regard as a "dead continent" now promises to be a most active center of human life and endeavor. (517) [br] The most healthy climate in the world is ______.
选项
A、in South America
B、in the Arctic Region
C、in the Antarctic Continent
D、in the Atlantic Ocean
答案
C
解析
事实细节题。在文章第四段中作者直接地告诉人们:Byrd even affirms that it is probably the most healthy climate in the world,for the intense cold of thousands of years has sterilized this continent,and rendered it absolutely germfree,with the consequences that ordinary and extraordinary sicknesses and diseases from which man suffers in other zones with different climates are here utterly unknown.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3290140.html
相关试题推荐
ThediscoveryoftheAntarcticnotonlyprovedoneofthemostinterestingof
ThediscoveryoftheAntarcticnotonlyprovedoneofthemostinterestingof
ThediscoveryoftheAntarcticnotonlyprovedoneofthemostinterestingof
[originaltext]SentenceNo.1Interestingwork,enoughmoney,plentyofexercise
[originaltext]SentenceNo.1Interestingwork,enoughmoney,plentyofexercise
[originaltext]SentenceNo.1Interestingwork,enoughmoney,plentyofexercise
ManypeoplearesurprisedtolearnthatAntarcticaisnearlytwicethesize
ManypeoplearesurprisedtolearnthatAntarcticaisnearlytwicethesize
ManypeoplearesurprisedtolearnthatAntarcticaisnearlytwicethesize
ManypeoplearesurprisedtolearnthatAntarcticaisnearlytwicethesize
随机试题
[originaltext]W:TangLin?M:Yes!W:Pleasesitdown.M:Thankyouverymuch.
WhatdidHaldo?[originaltext]W:Hal,howlongdidittakeyoutofinishMr.Wi
If1999wastheyearofe-commerce—anditwas,oh,itwas!—thentheguywho
不属于心肌梗死中医病因的是( )。A.免疫因素 B.遗传因素 C.季节性
阅读材料。完成第19-21题。 臧克家《闻一多先生的说和做》原文 “人家
具有平肝疏肝作用的药物是A.钩藤 B.薄荷 C.柴胡 D.刺蒺藜
实验室中抗血清制备后,抗体特异性鉴定最常采用的方法是A.单向免疫扩散B.双向免疫
从所给的四个选项中选出一个最合适的填入到问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
社区居民骨干的培养一般会采取()方式进行。A.集中辅导 B.个别辅导 C.直
贴近地面低层空气中SO2污染的主要来源是( )。A.小型取暖锅炉和民用煤炉
最新回复
(
0
)