首页
登录
职称英语
Ricci, 45, is now striking out on perhaps his boldest venture yet. He plans
Ricci, 45, is now striking out on perhaps his boldest venture yet. He plans
游客
2023-12-19
68
管理
问题
Ricci, 45, is now striking out on perhaps his boldest venture yet. He plans to market an English-language edition of his elegant monthly art magazine, FMR, in the United States. Once again the skeptics are murmuring that the successful Ricci has headed for a big fall. And once again Ricci intends to prove them wrong.
Ricci is so confident that he has christened his quest "Operation Columbus" and has set his sights on discovering an American readership of 300,000. That goal may not be too far-fetched. The Italian edition of FMRthe initials, of course, stand for Franco Maria Ricciis only 18 months old. But it is already the second largest art magazine in the world, with a circulation of 65,000 and a profit margin of US$500,000. The American edition will be patterned after the Italian version, with each 160-page issue carrying only 40 pages of ads and no more than five articles. But the contents will often differ. The English-language edition will include more American works, Ricci says, to help Americans get over "an inferiority complex about their art." He also hopes that the magazine will become a vehicle for a two-way cultural exchangewhat he likes to think of as a marriage of brains, culture and taste from both sides of the Atlantic.
To realize this Vision, Ricci is mounting one of the most lavish, enterprisingand expensivepromotional campaigns in magazine-publishing history. Between November and January, eight jumbo jets will fly 8 million copies of a sample 16-page edition of FMR across the Atlantic. From a warehouse in Michigan, 6.5 million copies will be mailed to American subscribers of various cultural, art and business magazines. Some of the remaining copies will circulate as a special Sunday supplement in the New York Times. The cost of launching Operation Columbus is a staggering US$5 million, but Ricci is hoping that 60% of the price tag will be financed by Italian corporations. "To
land in America Columbus had to use Spanish sponsors," reads one sentence in his promotional pamphlet. "We would like Italians."
Like Columbus, Ricci cannot know what his reception will be on foreign-shores. In Italy he gambledand wonon a simple concept: it is more important to show art than to write about it. Hence, one issue of FMR might feature 32 full-colour pages of 17th-century tapestries, followed by 14 pages of outrageous eyeglasses. He is gambling that the concept is exportable. "I don’t expect that more than 30% of my readers.., will actually read FMR," he says. "The magazine is such a visual delight that they don’t have to." Still, he is lining up an impressive stable of writers and professors for the American edition, including Noam Chomsky, Anthony Burgess, Eric Jong and Norman Mailer. In addition, he seems to be pursuing his own eclectic vision without giving a moment’s thought to such established competitors as Connoisseur and Horizon. "The Americans can do almost everything better than we can," says Ricci, "but we (the Italians) have a 2,000 year edge on them in art." [br] We get the impression that the American edition of FMR will probably
选项
A、carry many academic articles of high standard.
B、follow the style of some famous existing magazines.
C、be read by one third of American magazine readers.
D、pursue a distinctive editorial style of its own.
答案
D
解析
A说美国版FMR会刊登许多高质量的学术文章,这与The American edition will be patterned after the Italian version,with each 160-page issue carrying only 40 pages of ads and no more than five articles一句中所说的每期不超过五篇文章不符。 B说FMR将追随一些著名杂志的风格,这与In addition,he seems to be pursuing his own eclectic vision without giving a moment’s thought to such established competitors as Connoisseur and Horizon所说的内容相矛盾。C说该杂志将拥有三分之一的美国杂志读者,这个信息文章中没有,我们只知道Ricci的目的是赢得30万美国读者。D说该杂志追求独特的编辑风格,在文章的多处我们能看出该杂志不同于其他艺术杂志的编辑方式,如艺术品多、文章少、花巨资做宣传等等。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3288369.html
相关试题推荐
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
Whyshouldmankindexplorespace?Perhapsthebestreasonforexploringspac
随机试题
Agenerationofe-mailing,followedbyanexplosionintexting,haspushedt
社会工作者在进驻某小区后不久,接到社区残疾专干的转介,转介的服务对象叫小伟,今年
巴黎圣母院(NotreDame,Paris)的平面形制是( )。A.巴西利卡
下述城市工程管线综合布置原则,哪项正确?()A.应减少管线与铁路的交叉,管线
如果目标企业现金流稳定,未来可预测性较高,则( )更有意义。A.相对估值法
下列关于企业债券发行的说法正确的有()。 Ⅰ发行人最近3年财务报表应当
关于涂饰工程基层处理,做法错误的是( )。A.新建筑物的混凝土或抹灰基层在涂饰
麝香对心血管系统作用复杂,下列哪项不是其作用()。A.降压B.强心C.保护心肌
循环性缺氧的原因不包括()。A.休克 B.心力衰竭 C.血管病变 D.栓
商业银行的()应当监督董事会和高级管理层在资本管理和资本计量高级管理办法方面的履
最新回复
(
0
)