首页
登录
职称英语
The mental health movement in the United States began with a period of consid
The mental health movement in the United States began with a period of consid
游客
2023-12-18
69
管理
问题
The mental health movement in the United States began with a period of considerable enlightenment. Dorothea Dix was shocked to find the mentally ill in jails and almshouses and crusaded for the establishment of asylums in which people could receive humane care in hospital-like environments and treatment which might help restore them to sanity. By the mid 1800s, 20 states had established asylums, but during the late 1800s and early 1900s, in the face of economic depression, legislatures were unable to appropriate sufficient funds for decent care. Asylums became overcrowded and prison-like. Additionally, patients were more resistant to treatment than the pioneers in the mental health field had anticipated, and security and restraint were needed to protect patients and others. Mental institutions became frightening and depressing places in which the rights of patients were all but forgotten.
These conditions continued until after World War 1I. At that time, new treatments were discovered for some major mental illnesses theretofore considered untreatable (penicillin for syphilis of the brain and insulin treatment for schizophrenia and depressions), and a succession of books, motion pictures, and newspaper exposes called attention to the plight of the mentally iii. Improvements were made, and Dr, David Vail’s Humane Practices Program is a beacon for today. But changes were slow in coming until the early 1960s. At that time, the Civil Rights Movement led lawyers to investigate America’s prisons, which were disproportionately populated by blacks, and they in turn followed prisoners into the only institutions that were worse than the prisons the hospitals for the criminally insane. The prisons were filled with angry young men who, encouraged by legal support, were quick to demand their rights. The hospitals for the criminally insane, by contrast, were populated with people who were considered "crazy" and who were often kept obediently in their place through the use of severe bodily restraints and large doses of major tranquilizers. The young cadre of public interest lawyers liked their role in the mental hospitals. The lawyers found a population that was both passive and easy to champion. These were, after all, people who, unlike criminals, had done nothing wrong. And in many states, they were being kept in horrendous institutions, an injustice, which once exposed, was bound to shock the public and, particularly, the judicial conscience.
Judicial interventions have had some definite positive effects, but there is growing awareness that courts cannot provide the standards and the review mechanisms that assure good patient care. The details of providing day-to-day care simply cannot be mandated by a court, so it is time to take from the courts the responsibility for delivery of mental health care and assurance of patient rights and return it to the state mental health administrators to whom the mandate was originally given. Though it is a difficult task, administrators must undertake to write rules and standards and to provide the training and surveillance to assure that treatment is given and patient rights are respected. [br] The author’s attitude toward people who are patients in state institutions can best be described as______.
选项
A、inflexible and insensitive
B、detached and neutral
C、understanding and sympathetic
D、enthusiastic and supportive
答案
C
解析
这是有关作者态度的问题。若将四个选择从Positive Attitude到Negative Attitude按顺序排列的话,那么应该为1)enthusiastic and supportive,2)understanding and sympathetic,3)detached and neutral及4) inflexible and insensitive。作者的态度是positive还是negative?从文章第二段中的一个关键词plight,可看出作者的态度。如果他是detached或是uncaring或是insensitive的活,他不会用plight这个语义十分强烈的词。接下来我们需要关注的是程度的问题。作者的态度可以被认为是supportive,但是 understanding的描述比enthusiastic更为恰当。作者理解病人的情况,但他并不是一个为病人大声疾呼的领导人,因此C是正确的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3284758.html
相关试题推荐
OncefoundalmostentirelyinthewesternUnitedStatesandinAsia,dinosaur
OncefoundalmostentirelyinthewesternUnitedStatesandinAsia,dinosaur
WhichofthefollowingisphysicallythelargestnationintheUnitedKingdom?A、
WhichofthefollowingisNOTusuallyconsideredasastem?A、Careless.B、Fair.C
HowmanytermscanapresidentintheUnitedStatesbeelectedtoatmost?A、1.B
NorthernIrelandiswellknownintheUnitedKingdommainlyforits______.A、pol
WhowastheonlygoodwriterofAmericainthecolonialperiod?A、JohnCotton.B、
InAnglo-Saxonperiod,"Beowulf"representedthe_______poetry.A、paganB、religi
Sevenyearsago,anEnvironmentalProtectionAgencystatisticianstunnedrese
_______isnotadominantfigureoftheRealisticPeriod?A、WilliamDeanHowells
随机试题
[originaltext]M:Hello,madam.Igotyournote.Icometosaygoodbye.W:Have
Allthelights______beforewelefttheoffice.A、hasbeenturnedoffB、havetur
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
ConradHiltonreallywantedtobeabanker.Instead,hesuccessfullychanged
下列哪项是羚角钩藤汤的组成部分A.浙贝母、茯苓B.天麻、鲜生地C.菊花、鸡子黄D
滴虫性阴道炎患者常用的阴道冲洗液为A.生理盐水 B.0.2%碘附溶液 C.2
明确提出“时行感冒”病名的医籍是( )。A.《诸病源候论》 B.《仁斋直指方
表面有“乌金衣”,断面具细密的同心层纹,粉末清水调和后能“挂甲”的药材是A.金钱
急性期或严重的沙眼局部治疗可选用A.四环素 B.阿奇霉素 C.0.3%氧氟沙
假设折现率保持不变,溢价发行的平息债券自发行后债券价值( )。A.直线下降,至
最新回复
(
0
)